Angella210
Fanka BB :)
Czy któraś z Was może polecić jakieś miejsce na wakacje gdzieś nad jezioro? Szukam i szukam i nic mi nie przypadło do gustu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten bąk to chyba na wstecznymWłaśnie leżę sobie na golasa po kąpieli, wysmarowana cała oliwką, bo mam strasznie sucha skórę, do tego swedzą mnie cycki i tak się dotykam po brzuszku wyczekując ruchów cos poczułam, ale nie wiem czy to ruch czy bąk haha
Polecam wielkopolska, Powidz,Przybrodzin, Skorzecin (tylko tam dużo młodzieży) ale woda czysta jak łzaCzy któraś z Was może polecić jakieś miejsce na wakacje gdzieś nad jezioro? Szukam i szukam i nic mi nie przypadło do gustu
Cały czas się kręciło. Na zdjęciu 3D drapalo się po głowie :-)Rossiczka, ale wyluzowane to Twoje dziecko ręka za głowę założona i leży super, że wszystko w porządku, teraz się wyluzuj tak jak Twoje dziecię
A no właśnie i tu jest problem, mam to samo@Ankuś ja prawie co dziennie wyczekuje na chociaż jakiś mały znak od Maleństwa,ale nie jestem pewna czy to dziecko czy po prostu jedzenie mi lata po brzuchu itp.
W Skorzęcinie byliśmy już.Ale resztę sobie przejrze bo tam nas jeszcze nie byloPolecam wielkopolska, Powidz,Przybrodzin, Skorzecin (tylko tam dużo młodzieży) ale woda czysta jak łza