reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Brzmi jak wizja nie z tej bajki :-D to nie z moim Emkiem. On jest absolutnie bezuczuciowy. Przytulnie?? A co to takiego?? Heheh.....
Mojemu tez przeba powiedzieć "przytul mnie" czasami, bo sam się nie zreflektuje. Chłopy są czasami ciemne jeśli o to chodzi. Sama też go możesz przytulić, owinąć jego rękę wokół siebie i poleżeć choćby w ciszy. Odpuścić zabawę w domyślanie, bo to mało domyślne istoty.

reklama
@eklerka czy to nie Twój syn ? Mam nadzieje, że nie !
1496227824-aaaaaa.png

p19uflw1nv024jhl.png
Eklerkaa jest ze stalowej woli

Moje drogie przepraszam ze zbyt czesto sie nie odzywam ale ciagle cos do zrobienia jest.. wiecie jak to jest ale ciagle staram sie was podczytywac [emoji4]wkoncu moge wstawic zdjecie swojego maluszka 13tyg termina na 27listopada ale i tak mysle ze bedzie grudzien mama wkoncu najlepiej wie [emoji4]
IMG_2539.jpg
1496228000-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_2539.jpg
    IMG_2539.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 313
Przerabialam i komendy - to było że się czepiam. A co do atmosfery wiele razy się podkładalam starałam ale zero.
Sam z siebie nic.
Sorki AE nie chce mi się o tym już mówić.

Moje drogie przepraszam ze zbyt czesto sie nie odzywam ale ciagle cos do zrobienia jest.. wiecie jak to jest ale ciagle staram sie was podczytywac [emoji4]wkoncu moge wstawic zdjecie swojego maluszka 13tyg termina na 27listopada ale i tak mysle ze bedzie grudzien mama wkoncu najlepiej wie [emoji4]Zobacz załącznik 808661
1496228000-aaaaaa.jpeg

Ojej piękna dzidzia gratuluję!!
27.11 mam urodziny ;-)

Moje drogie przepraszam ze zbyt czesto sie nie odzywam ale ciagle cos do zrobienia jest.. wiecie jak to jest ale ciagle staram sie was podczytywac [emoji4]wkoncu moge wstawic zdjecie swojego maluszka 13tyg termina na 27listopada ale i tak mysle ze bedzie grudzien mama wkoncu najlepiej wie [emoji4]Zobacz załącznik 808661
1496228000-aaaaaa.jpeg

AAAA jaki cudny mały człowiek :D

Cześć Wam wszystkim :*
Rozpisalyscie się niemiłosiernie, więc wybaczcie, że nie ogarnę wszystkiego skrupulatnie :p

Oska przede WSZYSTKIM TOBIE STO LAT DUŻO MIŁOŚCI SZCZĘŚCIA WSPANIAŁEJ CIĄŻY I POCIECHY :* DZISIAJ JEST TWÓJ DZIEŃ!!

Dziewczyny z marzeniami sennymi teraz co noc nowa przygoda :-D. Mi się też coś tam śniło nie do ogarnięcia umysłem :-D

Gie er jakie nogi! Jestem w szoku :*

Ja chyba zacznę się przeglądać w odbiciu lodówki bo tam wyglądam jak zgrabna laska Hahaha :-D
Dzięki Madziu za porównanie :-) jak tam wczoraj stałam z Rafałem (zielona koszulka) to właściwie miałam wrażenie że gabarytami już się do niego zbliżam:-D

Rossiczka dziękuję. Potrafisz poprawić humor kochana :*

Ja zasnęłam wczoraj nawet nie wiem kiedy. W opakowaniu, pod kocem.... Porażka.
Obudziłam się w nocy dałam radę się tylko rozebrać u siku 5razy (kiedy to się Cholewa skończy :realmad:). Cała noc spałam na wznak. Już chyba ciało samo chroni dzidzie.
Rano obudziłam się z bólem brzucha jak na okres i też to jest ten czas miesiączki. Myślicie, że ma to związek?
W dodatku mam zaparcia i czuję że ten dyskomfort też potęguje różne rewolucję.
Miałam odwieźć młodego do przedszkola, ale wzięłam nospe i siedzimy w domu - trudno!
Dzisiaj wizyta mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Chciałabym już w końcu znać płeć dzidziusia by móc coś ładnego kupić :-]

Ja od 5tc odczuwam skurczowe bóle brzucha a w dniach kiedy miałaby przyjść miesiączką bóle są mocniejsze pytałam pani doktor o to powiedziała że to normalne.
Ja również mam zaparcia od dwóch dni nie byłam za to większa potrzebą - nie mogłam spać w nocy bo miałam jakby kolkę po jednej i drugiej stronie pod żebrami, rano po 6:00 już nie wytrzymałam i musiałam włożyć czopka glicerynowego, kolka minęła czyli bóle były od jelit. Rano też przed śniadaniem zarzylam syrop laktuloza (pani doktor mi poleciła) ostatnio już po porannej dawce syropu dopoludnia poszłam za potrzebą ale teraz przez dwa dni jakoś zapomniałam o tym stropie.( zarzywa się go albo na czczo przed jedzeniem 45ml albo 3x15ml przed jedzeniem w ciągu dnia).

reklama
Do góry