M@gda
Moderatorka
po rosyjsku jeszcze z kawiorem, jako afrodyzjakiemCzasem jak mały to jeszcze ze śmietaną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po rosyjsku jeszcze z kawiorem, jako afrodyzjakiemCzasem jak mały to jeszcze ze śmietaną
Fantazja milutka, ale te za oknem stare i jakieś cherlawe raczejA te chłopy to fajne ? kiedyś miałam fantazje takiego umiesnionego budowlanca, opalonego w samych ogrodniczkach i kasku wskakującym przez balkon lub okno z rusztowania
maggie a to nie tobie sie snilo ze jestes pania do towarzystwa???A te chłopy to fajne ? kiedyś miałam fantazje takiego umiesnionego budowlanca, opalonego w samych ogrodniczkach i kasku wskakującym przez balkon lub okno z rusztowania
Bez skojarzeń to na pewno nie dziś u nashahaha siedzę w pracy i się śmieje do kompa. tzn. do Was. Chyba na chwile wyjdę na jakiegoś loda ( i tu bez zbereźnych skojarzeń).
Hahahaha, otóż to, to właśnie mój senmaggie a to nie tobie sie snilo ze jestes pania do towarzystwa???
w kontekscie naszej rozmowy, to tylko śmietankowy na patyku, albo w rożkuhahaha siedzę w pracy i się śmieje do kompa. tzn. do Was. Chyba na chwile wyjdę na jakiegoś loda ( i tu bez zbereźnych skojarzeń).
hahaha. Narobiłaś mi ochoty. Idę. Zaraz wrócęw kontekscie naszej rozmowy, to tylko śmietankowy na patyku, albo w rożku