M@gda
Moderatorka
Millo, i jak masz już dostęp??Carlar super :** poki co chyba chlopcy rzadza u nas
Orchidea a skad jestes?witaj
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Millo, i jak masz już dostęp??Carlar super :** poki co chyba chlopcy rzadza u nas
Orchidea a skad jestes?witaj
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Szukam tego roztytego reniuszka, i chyba znalazłam - w zielonej koszulce i łysa glaca To jedyna osoba nieco większa od resztySuper wiadomości! Gratuluję :-*
My przed chwilą wróciliśmy.
Ależ mi było miło spotkać się ze swoimi biegowymi przyjaciółmi i Maks się wybawil.
Mialam szczęście bo był lekarz i pielęgniarka na zajęciach :-)
Tak widzę na zdjęciu że strasznie się roztylam haha :-)
A tu fotki. Zobacz załącznik 808597 Zobacz załącznik 808597 Zobacz załącznik 808598
Też tą obstawiamSzukam tego roztytego reniuszka, i chyba znalazłam - w zielonej koszulce i łysa glaca To jedyna osoba nieco większa od reszty
No nie wygląda na 70. Ja podobnie wyglądam przy 60kg, ale dlatego wagą nie ma co się przejmowaćJa mam jakąś mega dziwną budowę, wiem że to głupie, ale chyba na prawdę mam grube kości, bo na tym zdjęciu ważyłam 70-72 kg
Zobacz załącznik 808601
Też na to stawiam, ale skoro taka roztyta ma być to tylko zielona koszulkaJa myślę, że reniuszek jest w koszuli związanej nad pepkiem w jasnej sukience, A synek ten w pomaranczowej koszulce. Po prostu widzę.kobietę z pięknym brzuszkiem ciazowym [emoji8]
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom