reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Super wiadomości! Gratuluję :-*

My przed chwilą wróciliśmy.
Ależ mi było miło spotkać się ze swoimi biegowymi przyjaciółmi i Maks się wybawil.
Mialam szczęście bo był lekarz i pielęgniarka na zajęciach :-)
Tak widzę na zdjęciu że strasznie się roztylam haha :-)

A tu fotki. Zobacz załącznik 808597 Zobacz załącznik 808597 Zobacz załącznik 808598
Szukam tego roztytego reniuszka, i chyba znalazłam - w zielonej koszulce i łysa glaca ;) To jedyna osoba nieco większa od reszty :D:D

Szukam tego roztytego reniuszka, i chyba znalazłam - w zielonej koszulce i łysa glaca ;) To jedyna osoba nieco większa od reszty :D:D
Też tą obstawiam :D

yuudhqvkh0cpri5e.png

Ja myślę, że reniuszek jest w koszuli związanej nad pepkiem w jasnej sukience, A synek ten w pomaranczowej koszulce. Po prostu widzę.kobietę z pięknym brzuszkiem ciazowym [emoji8]

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny :)
Mam nadzieje, ze u Was wszystko w porzadku :)
Ja dzisiaj ledwo zyje, mam pierwsze (doslownie pierwsze) mdlosci i to caly dzien o_O Nie mialam ich do tej pory, a jestem prawie w 14 tygodniu i juz sie nawet nie spodziewalam...
Nie wiem czy jutro do pracy pojade, bo dzisiaj ledwo dotarlam. Myslalam, ze kierowce autobusu bede prosila zeby mnie w szczerym polu wysadzil :( Na szczescie jakos dalam rade, ale teraz znow mnie lapie :o

Dziewczyny dobranoc, ja już padam na twarz, zmierzę jeszcze ciśnienie i idę spać :) Wszystkim wizytującym jutro życzę spokojnej nocy:)

Hejka:*

Madziu musze sie przez kompa zalogowac i pozniej juz powinno byc dobrze:)

Panda oby szybko przeszlo.Slyszalam ze niektorzy maja mdlosci od 3 msc..
Powodzenia wszystkim wizytujacym;*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Rany, jaką miałam ciężką noc. Zaczynam co raz gorzej sypiać... Dziś pół nocy się dusiłam. Najnormalniej w świecie nie mogłam oddychać :( Do tego jakieś głupie sny. Wstawanie do toalety... Czuję się wykończona. Teraz już wiem skąd mam takie podkrążone i sine oczy :/ Echś...
Mam nadzieję, że Wy lepiej spałyście. Miłego dnia dla Was!

Do góry