Dla mnie najlepsza w takich sytuacjach jest przespana noc, wtedy emocje opadają. Wstaje z czystą głową i inaczej patrzę na wszystko. Wtedy mogę rozmawiać spojojnie. Niestety należę do ludzi co się strasznie nakręca, emocje biorą górę. Często wtedy mówię coś czego żałuję. Nie zamartwiaj się, hormony robią swoje i mąż na pewno rozumie.Dzieki dziewczyny. Moze jutro bedzue lepiej...
A ja już kilka dni mam fazę na kefir rozmieszany z dżemem truskawkowym. I zaraz wskakuje do wanny z takim deserem. Jakoś muszę się odstresowac.
reklama
Oj nie wiadomo jak to odebrać. Nie dziwie Ci sie, że sie wkurzyłaś! Ale może nie miał nic złego na myśli. Kiedy jesteś chce być z Tobą. Nie wiem czy wiesz co to za koleżanka i czy znasz ich relacje?A moj sie o pozadek nie czepia. Za to umawia sie z kolezankami :" jak żona pojedzie do polski " wojna dzisiaj i ciche dni chyba. A ja chcialam tylko przelew zrobic z jego laptopa . Jestem wściekła
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
Fanka BB :)
Znam i niecierpie jej. Zawsze trakruje mnie jak zero. Dzisiaj napisala do mojego meza zeby zostawil mi psa i dziecko bo u niej cytuje : jest gdzie pic i spac . Mialam ochote jej cos dzisiaj napisac ale jeszcze nie jestem tak zdesperowana zeby sie znizyc do tego poziomu. Maz oczywoscie caly dzien sie tlumaczy ale jakos dzis nie mam ochoty go sluchac.Oj nie wiadomo jak to odebrać. Nie dziwie Ci sie, że sie wkurzyłaś! Ale może nie miał nic złego na myśli. Kiedy jesteś chce być z Tobą. Nie wiem czy wiesz co to za koleżanka i czy znasz ich relacje?
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Co za sucz dziwna laska! A męża ma? To jakaś wspólna znajoma czy jego tylko? U mnie byłby foch poziom hard! ;-)Znam i niecierpie jej. Zawsze trakruje mnie jak zero. Dzisiaj napisala do mojego meza zeby zostawil mi psa i dziecko bo u niej cytuje : jest gdzie pic i spac . Mialam ochote jej cos dzisiaj napisac ale jeszcze nie jestem tak zdesperowana zeby sie znizyc do tego poziomu. Maz oczywoscie caly dzien sie tlumaczy ale jakos dzis nie mam ochoty go sluchac.
iwilleatyou
To jego stara "przyjaciolka" no ale poznalam ja. Meza nie ma a faceta nie mam pojecia. Bo u mnie jest mega foch. Grrrr oczywiscie spotkania nie bedzie. Lece spac laseczki :*Co za sucz dziwna laska! A męża ma? To jakaś wspólna znajoma czy jego tylko? U mnie byłby foch poziom hard! ;-)
Co za małpa bezczelna! Czyli Ty jesteś zbędna w towarzystwie. Nie pozwól mężowi i pokaż mu, że Ci się to nie podoba. Jak ja nie lubię takich sytuacji i takich bab!Znam i niecierpie jej. Zawsze trakruje mnie jak zero. Dzisiaj napisala do mojego meza zeby zostawil mi psa i dziecko bo u niej cytuje : jest gdzie pic i spac . Mialam ochote jej cos dzisiaj napisac ale jeszcze nie jestem tak zdesperowana zeby sie znizyc do tego poziomu. Maz oczywoscie caly dzien sie tlumaczy ale jakos dzis nie mam ochoty go sluchac.
Śpij spokojnie, nie denerwuj się.To jego stara "przyjaciolka" no ale poznalam ja. Meza nie ma a faceta nie mam pojecia. Bo u mnie jest mega foch. Grrrr oczywiscie spotkania nie bedzie. Lece spac laseczki :*
Karolcia90
Tak piszecie o owocach.. Gdzie kupujecie dobre nektarynki? Ostatnie z Lidla mnie rozczarowały.. Kupiłam w biedronce, ale są tak twarde, że jeszcze ze 2 dni poczekam aż trochę zmiękną..
Ja też robię "tylko" usg genetyczne. Jeśli nie wyjdzie nic niepokojącego to o innych badaniach nie myślę [emoji6].
Dziewczyny, życzę Wam ogromu cierpliwości, mężom więcej zrozumienia (dla ciążowych humorków i nie tylko [emoji6]) i żeby jutrzejszy dzień był lepszy niż dzisiejszy [emoji6]. Spokojnych snów [emoji8]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też robię "tylko" usg genetyczne. Jeśli nie wyjdzie nic niepokojącego to o innych badaniach nie myślę [emoji6].
Dziewczyny, życzę Wam ogromu cierpliwości, mężom więcej zrozumienia (dla ciążowych humorków i nie tylko [emoji6]) i żeby jutrzejszy dzień był lepszy niż dzisiejszy [emoji6]. Spokojnych snów [emoji8]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Zinc
Co Ty serio?! Kurcze a ja uwielbiam winogrona a teraz smakują mi szczególnie! Cholercia [emoji33]A zapomniałam się z wami podzielić.... Gin zabronił mi jesc winogrona, ponoć niekorzystnie wpływa na układ tętniczy płodu i może nawet prowadzić do dysfunkcji i operacji na serduszku noworodka.
Więc dziele się!
reklama
Zinc
O mam urodziny blisko Twoich - 24tego czerwca [emoji3] - raczki.W moje urodziny