@reniuszek niestety u mnie lody się nie sprawdzają.. Nie mam ochoty, jak sobie pomyślę, że zjadła bym lody to od razu mi przechodzi bo zdaje mi się że są za słodkie [emoji6]. Jedynie kaktusy mogę jeść bez żadnych oporów [emoji6], choć nie znaczy to, że czasem mnie po nich też mdliło [emoji6].
Ja też się nad organizerem zastanawiam [emoji6]. Mąż uważa, że bez sensu skoro mogłabym do zwykłego małego segregatora wsadzić koszulki i tam wszystko trzymać.. A ja się nie potrafię zdecydować [emoji6]. Podejmowanie decyzji to nie jest mój konik w ciąży [emoji23]. Już się boję co to będzie gdy przyjdzie do wyboru wózka czy łóżeczka [emoji6].
Mnie korci zrobienie sobie hybryd, ale zawsze kończy się to rozwarstwaniem paznokci.. Po zdjęciu normalnie mi się końcówki łuszczą.. Próbowałam już u różnych stylistek paznokci, hybrydami różnych firm i zawsze potem jest to samo.. Potem muszę czekać aż wrócą do swojej normalnej twardości. Żałuję bardzo, bo zwykły lakier po 3 dniach wygląda już tragicznie, a jednak podobają mi się ładnie zrobione paznokcie..
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom