Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym aby tym razem było dobrze. Ja dzisiaj do swojego lekarza zadzwonię. Możliwe że jest na urlopie ale spróbować mona.@Izabela90 robiłam ten sam test [emoji16][emoji16][emoji16]i kreska taka sama była. Ja już jestem po pierwszej wizycie i lekarz potwierdził. Także zobaczysz wszystko będzie Dobrze [emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie, jak sie czujesz wiedząc że dwa kropki?Dzisiaj 4 tydz 5 dzień. Kropki mają po 7 i 8 mm19 kwietnia nastepna wizyta i może już będą serduszka
Wczoraj miałam obawy. Ale dziś w nocy moja siostra urodziła bliźnięta i zakochałam się i na sama myśl buzia mi się śmieje [emoji7] [emoji1]Cudownie, jak sie czujesz wiedząc że dwa kropki?