reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ankus z tego wszystkiego nie wiem ile trwalo:p ale troche trwalo:) Jak tylko zobaczylam ze jest tam ze takie duze to nerwy przeszly!:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje Ci z całego serca :) Mam nadzieję, że mi też szybko odpuści nerw. Jak narazie to śpię, albo na kiblu siedzę, bo mam biegunkę. Naprawdę nie sądziłam, że tak się będę denerwować. Mąż wrócił wcześniej do domu. Zaraz będę dzwoniła do lekarza może ktoś zrezygnował i wcześniej mnie przyjmie.

reklama
Niestety nie ma miejsca na wcześniejszą godzinę. Pytałam Pani przez telefon ile trwa takie badanie. Powiedziała, że 20 min. Strasznie krótko. Tak mi się wydaje.

Ankuś bedzie wszystko dobrze!!!To jest nasz szczesliwy dzien!Musi byc;)

Ale martwi mnie bo przeczytalam ze mam lozysko na przedniej sciance..:(

@Millo na przedniej ściance to nic tylko mozesz później odczuć ruchy dziecka to tak na przyszłość żebyś sie nie stresowała jak zaczną dziewczyny pisac że już czują a Ty nie. ;)

Ankuś bedzie wszystko dobrze!!!To jest nasz szczesliwy dzien!Musi byc;)

Ale martwi mnie bo przeczytalam ze mam lozysko na przedniej sciance..:(

Co to znaczy?
Badał Cie tylko przez brzuch, czy podochwowo też? No tak mi się golić nie chce ;)

Jestem!!!Zdrowiutkie!!!!male ryzyko wad!przeplywy piekne!Wieksze niz termin:)i na 90% DZIEWCZYNKA!!!JESTEM PRZEEEEESZCZĘŚLIWAAAAA[emoji7][emoji7][emoji7]
1495195750-aaaaaa.jpeg

Piękności!!! Gratuluję kochana :*

Ankus przez brzuch tylko..
Beata to widze ze cala ciaze sie bede martwic:(

@Millo też mam przodujace ale lekarz mi powiedział że powinno się jeszcze ułożyć, trzeba tylko się oszczędzać :-) wszystko będzie dobrze!!

reklama
Mamy zdrowego Dziedzica :) radość przeogromna. Ryzyko chorób niewielkie, obraz usg idealny jak to lekarz powiedział więc nam nawet PAPPA nie zlecił :) płeć się nie ujawniła

Foty i dokładniejszy opis wrzucę później bo w samochodzie trzęsie i foty nieostre wychodzą :)

Do góry