reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Rossiczka oj nie dziwie Ci się.. dobrze ze to nic zlego i juz po plamieniu ani sladu:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sloneczko wychodzi uff moze jednak ten dzien nie bedzie taki straszny :) jeszcze 2 godzinki szkoly a po 16 do pracy :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

O kurcze, ale już wszystko ok?
Tak, ok. Po plamieniu ani śladu. Wczoraj było to przed 21, więc telefon do ginekologa. Jak mu opisałam to powiedział, że najbardziej prawdopodobne z tym naczynkiem. Kazał się położyć, napić melisy, A jakby coś się działo to jest pod telefonem i jakby co ma dyżur w szpitalu. Na szczęście był to jednorazowy epizod. Szybko przeszło, i faktycznie jak teraz o tym myślę, to może mieć rację.
Dzisiaj rano do.mnie zadzwonił, zapytać co u.mnie. powiedziałam, że nic. To powiedział, że normalnie w środę się widzimy, bo gdybym plamila chciałby mnie dzisiaj na wizycie zobaczyć.

Kurde a mnie od jakiejś pól godz tak masakrycznie boli tu z tylu plecow, po bokach zaraz nad biodrami, tu gdzie talia. Strasznie, takie ciągnięcie, wzięłam nospe, mam nadzieję że pomoże. Myślicie że to wszystko przez rozciaganie się ciała? Pierwszy raz tak mam. Brzuch nie boli, tylko te miejsca po bokach no i troche czasem w okolicach pachwin.

Tak, ok. Po plamieniu ani śladu. Wczoraj było to przed 21, więc telefon do ginekologa. Jak mu opisałam to powiedział, że najbardziej prawdopodobne z tym naczynkiem. Kazał się położyć, napić melisy, A jakby coś się działo to jest pod telefonem i jakby co ma dyżur w szpitalu. Na szczęście był to jednorazowy epizod. Szybko przeszło, i faktycznie jak teraz o tym myślę, to może mieć rację.
Dzisiaj rano do.mnie zadzwonił, zapytać co u.mnie. powiedziałam, że nic. To powiedział, że normalnie w środę się widzimy, bo gdybym plamila chciałby mnie dzisiaj na wizycie zobaczyć.
No to super masz lekarza! Trzymam kciuki żeby plamienia już się nie pojawiły!

Dziewczyny ja juz po wizycie wszystko oki dzidzia juz ma 1.82 cm serduszko ladnie bije ale jestem szcześliwa☺.
Grtulacje, super wieści!
@iwilleatyou szkoła, praca!? skąd Ty na to siły bierzesz? A gdzie pracujesz, bo nie pamiętam :sorry:
Ja tez kiszę w pracy, do 16-stej, wróciłam właśnie z terenu, jeździłam autem ponad godzinę dodtakowo jako pasażer, zakręty, hamowanie itp. i jest mi strasznie nie dobrze, muli mnie, ehhh
Już nie mogę doczekać się 16-stej przyjdę do domu i idę spac ;-)
Wczoraj zaliczyłam trening z Anią Dziedzic i trochę mniej mam zakwasów, bo to tym pierwszym treningu to była istna maskra :p

No to super masz lekarza! Trzymam kciuki żeby plamienia już się nie pojawiły!

Grtulacje, super wieści!
@iwilleatyou szkoła, praca!? skąd Ty na to siły bierzesz? A gdzie pracujesz, bo nie pamiętam :sorry:
Ja tez kiszę w pracy, do 16-stej, wróciłam właśnie z terenu, jeździłam autem ponad godzinę dodtakowo jako pasażer, zakręty, hamowanie itp. i jest mi strasznie nie dobrze, muli mnie, ehhh
Już nie mogę doczekać się 16-stej przyjdę do domu i idę spac ;-)
Wczoraj zaliczyłam trening z Anią Dziedzic i trochę mniej mam zakwasów, bo to tym pierwszym treningu to była istna maskra :p
Sily nie mam :) ale jak mus to mus. Nie mowilam gdzie pracuje :) pracuje w hotelu ale tylko po kilka godzin bo sobie tylko dorabiam i to juz chyba tylko maj czerwiec ale zobaczymy :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nasza dzidzia☺

Załączniki

• 20170512_115755-1.jpg
    20170512_115755-1.jpg
    418,2 KB · Wyświetleń: 86
Kurde a mnie od jakiejś pól godz tak masakrycznie boli tu z tylu plecow, po bokach zaraz nad biodrami, tu gdzie talia. Strasznie, takie ciągnięcie, wzięłam nospe, mam nadzieję że pomoże. Myślicie że to wszystko przez rozciaganie się ciała? Pierwszy raz tak mam. Brzuch nie boli, tylko te miejsca po bokach no i troche czasem w okolicach pachwin.
Tez tak mam ;) to jest normą ;) czasami mnie tak złapie ze wytrzymać nie mogę ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam w południe [emoji16] jakoś się nie potrafię ogarnąć ze wszystkim by wcześniej do Was zaglądać [emoji6].
Obudziłam się dziś jakaś połamana.. Od wczoraj nie mogę już spać na brzuchu (to napewno siedzi w mojej głowie, żebym tylko sobie tą poduchę kupiła bo mi nie wygodnie [emoji23])i nie mogę znaleźć wygodnej pozycji do spania.. Dziś zwinę jakiś prowizoryczny wałek z zapasowej kołdry, może będzie trochę lepiej [emoji6].

@basiulka9 super wieści [emoji6]. A jak się ma wielkość dziecka do planowanego terminu porodu [emoji6]? Przesuwa Ci się jakoś termin?

@gie_er wstyd się przyznać, ale jeśli coś w tej teorii pani ekspert jest prawdą to już mam winnego moich mdłości [emoji23]. Przed samym zajściem w ciążę dałam wątrobie popalić jedną imprezką [emoji6] plus ogólnie lubię dość ciężkie jedzenie [emoji6]. Także sama jestem sobie winna swojego samopoczucia [emoji23]. Myślałam, że teraz już będzie tylko lepiej, a wczoraj do pracy dotarłam dopiero po 11, bo obawiałam się prowadzenia samochodu z mdłościami..

@Brzuchatka2017 muszę powiedzieć, że chyba przesyłka powoli dociera [emoji6]. Wczoraj 12°, dziś 14° (to nic że w nocy tylko 1,5 [emoji6]). Od razu inne spojrzenie na świat jak słoneczko tak fajnie przez szyby zagląda [emoji6].

Miłego weekendu [emoji6]!

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry