pieszczoszka1988
Jestem mamusią
mnie jeszcze przeraża moja nadwaga ... eh po 2 dziecku musze się zabrać za siebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja akurat mam jeszcze +10kg z pierwszej ciąży więc teraz staram sie jeść zdrowo i nie ulegać zachciankom dziewczyny a co wiecie na temat leczenia zębów w ciąży ? Właśnie poczułam jakąś dziurę a jednocześnie rośnie mi ząb mądrości, boję się bo wiem, że nieleczone mogą zagrażać ciąży. A z drugiej strony jak znaleźć stomatologa który odpowiednie leczenie przeprowadzi ciężarnej
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No ale to w ciąży [emoji6] na to się trochę inaczej patrzy [emoji6].Mi przy 1 ciąży przybyło "tylko" 30 kg i tak zostało ...
No właśnie wszystkie dziewczyny piszą, że biorą luteine, duphaston, acard, ale ja mam wysoki progesteron, badałam go tydzień temu. Zestresowałam się tak, że spać nie mogłam. Może spróbuję zadzwonić dzisiaj do mojego ginekologa. Tylko nie wiem czy nie przesadzam z telefonem w niedzielę.Ankuś ale boisz sie ze jakis lekow nie bierzesz? Te wszystkie suplementy dla kobiet w ciazy nie sa obowiazkowe.Wiele kobiet nic nie bierze w ciazy i nic im ie jest.Zawsze mozesz sobie kupic sama w aptece.To tylko suplementy.A jezeli boisz sie o progesteron to zbadaj go jeszcze raz i zobaczysz czy nie spada tak jak mnie i najwyzej wtedy szybko polecisz do lekarza.Jak bedzie ladny to spokojnie czekaj do 13.04 zeby sie nie stresowac pozniej jak ja ze bedzie powtorka z pustego jaja..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie wszystkie dziewczyny piszą, że biorą luteine, duphaston, acard, ale ja mam wysoki progesteron, badałam go tydzień temu. Zestresowałam się tak, że spać nie mogłam. Może spróbuję zadzwonić dzisiaj do mojego ginekologa. Tylko nie wiem czy nie przesadzam z telefonem w niedzielę.
Super też bym sobie chętnie rzygnęła dla spokojności@Ankuś nie w padaj w panikę. Nic złego się nie dzieje. Dla spokoju zadzwoń jutro do lekarza.
A ja dziś 6tydzień powitałam przytulając porcelanę
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom