reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja też jestem po poronieniu ciązy biochemicznej 26.02 :(
staraliśmy się od razu... 21.03 (na 5 dni przed planowana data miesiączki) cos mnie sklonilo by zrobić test - pozytywny ;) tego samego dnia beta 68.5 po 24 godz 247.7 ;)
28.03 miałam wizyte u ginekologa wg om powinien być wiek ciąży 4+2 jednak powiedział że ciąża na pewno starsza co najmniej 4+5 bo pęcherzyk miał 5.8 mm ;) umówiliśmy się na 11 kwietnia na zobaczenie serduszka i wtedy powiedział że dokładnie po zmierzeniu zarodka określi wiek ciąży ;)
a owulacja faktycznie mogła być szybciej bo tak tez czułam ;)

gratuluje udanych wizyt ;)
życze wszystkich spokojnych ciąż

A grudniaki to EKSTRA dzieciaki ;)
A lekarz na pierwszej wizycie nie kazał Ci brać żadnych leków?

Słońce nie martw się. Napij się melisy jeśli masz, mi pomaga. Będzie dobrze
A no nie mam. Za to mam wino ;) oj jak ja bym sie napiła. Zrobiła taki wieczorny reset ;) miałam taki dobry humor przez cały dzień, a na wieczór lęk. Boję się, że coś przeocze. Z drugiej strony każda ciąża jest inna. Ciąża obumarła z niewiadomych nam przyczyn. Ale mam poczucie, że powinnam brać jakieś leki. Sama nie wiem.

reklama
Do góry