reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Obry
sketch-1493926122210.jpg
obrysowalam raczke :-)

Załączniki

• sketch-1493926122210.jpg
    sketch-1493926122210.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 229
żyje. Dziekuje za troskę. Pracuje codziennie, potem oddaje sie dzieciom a na wieczór padam na nos. Jutro juz ostatni dzień w pracy. Czy Was tez tak boli żołądek? Nie wymiotuje tym razem ale ból męczący. Nie jest nie do wytrzymania ale bardzo uciążliwy
Mnie póki c tylko kuciapa od infekcji boli ;p ale żołądek nie, owszem czasem mdłości dopadają, ale bez bólu. A Ciebie od dłuższego czasu tak boli? bo może to nie od ciąży?

Ja tez po wizycie wszytko OK widzialam serduszko a nawet słyszałam.!!! [emoji169] [emoji170] [emoji171] [emoji172] [emoji173] Ciąża z OM 8 tydz i 2 dni. A z USG 7 tydz i 6 dni. Maluszek ma 1,5 cm termin wypada wg. usg na 14 grudzień. Jedynie co to krwiak nic się nie pomiejszyl jest taki sam ma 2cm na 0,5. Dalej mam brać Dupka. No i założył mi kartę ciąży z waga o 1 kg więcej bo się pomylił hehe o powiedział że nie będzie już kreślic. ;)) kolejna wizyta za 3 tyg. Zdjęcie zaraz dodam

@reniuszek @gie_er gratulacje piękne maluszki super wieści
@bea25ta jej niesamowite <3

@Ankuś kochany mąż.! Fajna niespodzianka super leginsy

......:::::::::8tydz i 2dni::::::::.........

Ostatnia edycja:
Ja po wizycie trochę się wkurzyłam na tą doktorku u której byłam 2 maja całkiem co innego mi powiedziała niż dzisiejszy lekarz co ma obraz ma fasolkę od początku, okazało się że przy fasolce jest jeszcze malusieńki krwiak zawiodłam się na niej i już do niej nie pójdę zostaję przy tym lekarzu aż coś się we mnie gotuje że niby pani ordynator a takiego czegoś nie zauważyła ehh a wizytę mam iść za 2 tyg z wynikami krwi i okazało się że ciąża jest młodsza o 5 dni ale wszystko może się jeszcze zmienić

reklama
Ja po wizycie trochę się wkurzyłam na tą doktorku u której byłam 2 maja całkiem co innego mi powiedziała niż dzisiejszy lekarz co ma obraz ma fasolkę od początku, okazało się że przy fasolce jest jeszcze malusieńki krwiak zawiodłam się na niej i już do niej nie pójdę zostaję przy tym lekarzu aż coś się we mnie gotuje że niby pani ordynator a takiego czegoś nie zauważyła ehh a wizytę mam iść za 2 tyg z wynikami krwi i okazało się że ciąża jest młodsza o 5 dni ale wszystko może się jeszcze zmienić
A może wcześniej nie było krwiaka? Krwiak może zrobić się w każdej chwili z niewyjaśnionych przyczyn, w pierwszym trymestrze to całkiem normalne. W poprzedniej ciąży krwiak w 9 tyg zrobił mi się. A wcześniej brak

......:::::::::8tydz i 2dni::::::::.........

Do góry