reklama
Nawet śmiałabym twierdzić że twoja śliczna dzidzia ssie sobie paluszki
Cudowny maluszek!!
Dziękuję. Kochana jesteś i poprawilas mi humor obyś miała rację .Napisałam do lekarza o moim podejrzeniu a on mi odpisał-uspokoj się
reniuszek
Love in the knick of time
Nie ma za co :-) mówię co widać. Nie ma sensu niepotrzebnie się stresować :*Dziękuję. Kochana jesteś i poprawilas mi humor obyś miała rację .Napisałam do lekarza o moim podejrzeniu a on mi odpisał-uspokoj się
kasia1234512345
Zaangażowana w BB
Jest rączka. Widać ramieJa widzę raczke od naszej strony, zachodzi pod brodę :-)
Nie masz się czym martwić kochana :-*
Rossiczka
Moderatorka
Ja też widzę obie rączki , ta od naszej strony tak jakby na nos pokazywała
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
gie_er
Fanka BB :)
Mnie póki c tylko kuciapa od infekcji boli ;p ale żołądek nie, owszem czasem mdłości dopadają, ale bez bólu. A Ciebie od dłuższego czasu tak boli? bo może to nie od ciąży?żyje. Dziekuje za troskę. Pracuje codziennie, potem oddaje sie dzieciom a na wieczór padam na nos. Jutro juz ostatni dzień w pracy. Czy Was tez tak boli żołądek? Nie wymiotuje tym razem ale ból męczący. Nie jest nie do wytrzymania ale bardzo uciążliwy
eklerkaa
Ja tez po wizycie wszytko OK widzialam serduszko a nawet słyszałam.!!! [emoji169] [emoji170] [emoji171] [emoji172] [emoji173] Ciąża z OM 8 tydz i 2 dni. A z USG 7 tydz i 6 dni. Maluszek ma 1,5 cm termin wypada wg. usg na 14 grudzień. Jedynie co to krwiak nic się nie pomiejszyl jest taki sam ma 2cm na 0,5. Dalej mam brać Dupka. No i założył mi kartę ciąży z waga o 1 kg więcej bo się pomylił hehe o powiedział że nie będzie już kreślic. ) kolejna wizyta za 3 tyg. Zdjęcie zaraz dodam
@reniuszek @gie_er gratulacje piękne maluszki super wieści
@bea25ta jej niesamowite <3
@Ankuś kochany mąż.! Fajna niespodzianka super leginsy
......:::::::::8tydz i 2dni::::::::.........
@reniuszek @gie_er gratulacje piękne maluszki super wieści
@bea25ta jej niesamowite <3
@Ankuś kochany mąż.! Fajna niespodzianka super leginsy
Ostatnia edycja:
Ja po wizycie trochę się wkurzyłam na tą doktorku u której byłam 2 maja całkiem co innego mi powiedziała niż dzisiejszy lekarz co ma obraz ma fasolkę od początku, okazało się że przy fasolce jest jeszcze malusieńki krwiak zawiodłam się na niej i już do niej nie pójdę zostaję przy tym lekarzu aż coś się we mnie gotuje że niby pani ordynator a takiego czegoś nie zauważyła ehh a wizytę mam iść za 2 tyg z wynikami krwi i okazało się że ciąża jest młodsza o 5 dni ale wszystko może się jeszcze zmienić
reklama
eklerkaa
A może wcześniej nie było krwiaka? Krwiak może zrobić się w każdej chwili z niewyjaśnionych przyczyn, w pierwszym trymestrze to całkiem normalne. W poprzedniej ciąży krwiak w 9 tyg zrobił mi się. A wcześniej brakJa po wizycie trochę się wkurzyłam na tą doktorku u której byłam 2 maja całkiem co innego mi powiedziała niż dzisiejszy lekarz co ma obraz ma fasolkę od początku, okazało się że przy fasolce jest jeszcze malusieńki krwiak zawiodłam się na niej i już do niej nie pójdę zostaję przy tym lekarzu aż coś się we mnie gotuje że niby pani ordynator a takiego czegoś nie zauważyła ehh a wizytę mam iść za 2 tyg z wynikami krwi i okazało się że ciąża jest młodsza o 5 dni ale wszystko może się jeszcze zmienić