reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny ja dzis przychodzę z mam nadzieję dobrymi wiadomościami, już drugi dzień ani po nocy nie ma krwi na podpasce ani w ciągu dnia nie ma plamienia, brzuch też jakby coraz mniej boli coraz rzadziej miewam skurcze które wcześniej przy tych krwawieniach/plamieniach występowały dość często albo trwały bardzo długo...mam nadzieję że to koniec krwiaka i moje Kruszynki w brzuszku teraz czują się bardziej komfortowo :tak:
To świetna wiadomość [emoji4] mam nadzieję że to co miało wypłynąć już wypłynęło i teraz czekają Cię same nudy do końca ciąży[emoji8]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny dzisiaj mam 10 tydzień 0 dni. Wczoraj oglądałam filmik z usg, który nagrał mój mąż i pokazane jest jak doktor mierzy dzidziusia i wychodzi 2.91 cm. Nie za mało?
received_10210600719966673.jpeg

Załączniki

• received_10210600719966673.jpeg
    received_10210600719966673.jpeg
    58,6 KB · Wyświetleń: 388
Mój dzidziol jest niemal identyczny. Tylko parę milimetrów różnicy. Też 10t0d i 3,2 cm. Wszystko zależy jak akurat lekarz zatrzyma obraz usg. Dlatego wahania kilku milimetrów /terminu porodu są plus minus 2 dni na tym etapie

Dodam tylko, że 2 tyg temu na badaniu usg najpierw gin wyliczył mi 7t3d,po czym mówi, że udało mu się lepiej złapać dziecko i już data się zmieniła 7t5d..i to są te różnice kilku milimetrów właśnie. Mogłybyśmy się martwić gdyby jedno dziecko miało 1cm, a drugie 5 cm w tym samym czasie ;)

reklama
Do góry