reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny ja dzis przychodzę z mam nadzieję dobrymi wiadomościami, już drugi dzień ani po nocy nie ma krwi na podpasce ani w ciągu dnia nie ma plamienia, brzuch też jakby coraz mniej boli coraz rzadziej miewam skurcze które wcześniej przy tych krwawieniach/plamieniach występowały dość często albo trwały bardzo długo...mam nadzieję że to koniec krwiaka i moje Kruszynki w brzuszku teraz czują się bardziej komfortowo :tak:
To świetna wiadomość [emoji4] mam nadzieję że to co miało wypłynąć już wypłynęło i teraz czekają Cię same nudy do końca ciąży[emoji8]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny dzisiaj mam 10 tydzień 0 dni. Wczoraj oglądałam filmik z usg, który nagrał mój mąż i pokazane jest jak doktor mierzy dzidziusia i wychodzi 2.91 cm. Nie za mało?
received_10210600719966673.jpeg

Załączniki

• received_10210600719966673.jpeg
    received_10210600719966673.jpeg
    58,6 KB · Wyświetleń: 383
Mój dzidziol jest niemal identyczny. Tylko parę milimetrów różnicy. Też 10t0d i 3,2 cm. Wszystko zależy jak akurat lekarz zatrzyma obraz usg. Dlatego wahania kilku milimetrów /terminu porodu są plus minus 2 dni na tym etapie

Dodam tylko, że 2 tyg temu na badaniu usg najpierw gin wyliczył mi 7t3d,po czym mówi, że udało mu się lepiej złapać dziecko i już data się zmieniła 7t5d..i to są te różnice kilku milimetrów właśnie. Mogłybyśmy się martwić gdyby jedno dziecko miało 1cm, a drugie 5 cm w tym samym czasie ;)

reklama
Do góry