Nie martw się na zapas. Myśl pozytywnie, wiem że ciężko ale ja sobie tłumacze, że martwić się i płakać będę wtedy kiedy będę miała powód. Spokojnie, czekamy na 9 maja i nie nakręcamy się mnie też cycki raz bardziej bolą, raz mniej, a raz wcale. To nie jest wyznacznik i o niczym nie świadczy. Wiem co czujesz, ale nerwami nic nie zdziałasz. Postaraj się uspokoić i cieszyć ciąża, niech fasolinka czuję, że Mama jest szczęśliwa. Ginekolog mi powiedział, że czasem piersi przestają dokucza i nie ma w tym nic złego. Ostatnio tak miałam, więc pytałam na wizycie. Trochę ból wrócił jak docisne, ale to nie jest to samo co na początku. Nie martw się na zapas.Dziewczyny, ja chyba zwariuję, sutki przestały mnie boleć i już sobie wkręcam, że ostatnio jak objawy zanikły to był u mnie bardzo zły objaw a do tego tak czekałam na koniec sierpnia, mieliśmy pojechać do wielkopolski na wieś, odpocząć, wyciszyć się, a mój w gorącej wodzie kąpany mąż zwolnił się z roboty i do dupy pojedziemy bo jak od czerwca pójdzie do nowej pracy to będzie na okresie próbnym i nawet nie będzie mu przysługiwało tyle urlopu
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
dziewczyny mamy watek zakupowy dla maluszkaMoże założymy taki wątek? Zdjęcia ubranek dla naszych dzieci? Mnie też korci, żeby coś kupić
Wierzę, że wszystko będzie dobrze. 9 maja będę trzymała kciuki. Tego dnia mam urodziny, więc będę miała moc wszystko będzie dobrze.Dziewczyny, ja chyba zwariuję, sutki przestały mnie boleć i już sobie wkręcam, że ostatnio jak objawy zanikły to był u mnie bardzo zły objaw a do tego tak czekałam na koniec sierpnia, mieliśmy pojechać do wielkopolski na wieś, odpocząć, wyciszyć się, a mój w gorącej wodzie kąpany mąż zwolnił się z roboty i do dupy pojedziemy bo jak od czerwca pójdzie do nowej pracy to będzie na okresie próbnym i nawet nie będzie mu przysługiwało tyle urlopu
Wiem, już widziałam, dlatego nie zakładałam Widziałam już pierwsze zdjęcia, zaraz się posypie więcejdziewczyny mamy watek zakupowy dla maluszka
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Ja nie wierzę w głupie zabobony ... chyba każdy wczesniej szykuje wyprawkę dla dziecka a nie na ostatnią chwile wywalić worek kasy na to wszystko . Ja przy 1 ciąży wszystko kupowałam jak tylko poznałam płeć i jakoś nic się nie stało
Co do wakacji słyszałam ,że kontrolują zazwyczaj te osoby co mają wpisane w l4 ( 1-leżeć )
Co do wakacji słyszałam ,że kontrolują zazwyczaj te osoby co mają wpisane w l4 ( 1-leżeć )
Angella210
Fanka BB :)
No i wyjeżdżamy z mężem nad morze Mam nadziej,że będzie chociaż odrobina słoneczka.Życzę Wszystkim udanego weekendu i mniej mdłości
tusiaczzek1988
Dziewczyny podajcie link do tego wątku też bym chciała pooglądać a może w przyszłości sama coś wstawić hehh
MagMag
Jeśli na
Musisz kliknąć w główny link grudniowe mamy, wówczas otworzy Ci się lista podtematów
Dziewczyny podajcie link do tego wątku też bym chciała pooglądać a może w przyszłości sama coś wstawić hehh
Musisz kliknąć w główny link grudniowe mamy, wówczas otworzy Ci się lista podtematów
M@gda
Moderatorka
Hej. Dzis kalendarza nie bedzie, jest niedziela, nikt nie ma wizyt. A ja nadal w łóżku leżę.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
DigitalGirl
Moderatorka
Ja moze nie w łóżku, ale pod kocem
Dziś święto Dziedzica, bo jeszcze wczoraj był zarodkiem, a dziś jest już pełnoprawnym płodem 10 tygodni mamy
Co do zakupów, to ja jeszcze się wstrzymuję. Nie przez zabobony, ale przez obawy jeszcze...ale fakt zgadzam sie, że lepiej zakupy na raty rozłożyć bo można paść potem..szczególnie, że u nas do kupienia wszystko przy pierwszym dziecku.
Dziś święto Dziedzica, bo jeszcze wczoraj był zarodkiem, a dziś jest już pełnoprawnym płodem 10 tygodni mamy
Co do zakupów, to ja jeszcze się wstrzymuję. Nie przez zabobony, ale przez obawy jeszcze...ale fakt zgadzam sie, że lepiej zakupy na raty rozłożyć bo można paść potem..szczególnie, że u nas do kupienia wszystko przy pierwszym dziecku.