reklama
iwilleatyou
Fanka BB :)
Nie mialam planow na majowke bo maz pojechal do polski ale przed chwila dzwonila moja szefowa i zaprosila mnie i franka na jutro do siebie na grilla. Pomylam sobie dzisiaj okna i ogarnelam mieszkanie. Jeszcze obiad zakupy i moge usiąść uff
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ile Wy robicie w domu. Jestem pod wrażeniem. Ja mam okropny bałagan, kupę prasowania. Dzisiaj jestem w pracy, tak jak pisałam od 8 rano do 2 w nocy. Dziecko właśnie usypia, więc ja też zaraz idę spać. Jutro jade na obiadek do teściowej. Dzwoniła i pytała na co mam ochotę powiedziałam, że na pewno na młodą kapustke, Ona pyszną robi i na kopytka. Zobaczymy
iwilleatyou
Jakbym nie miala szkoly to bym sobie teraz siedziala u babci w polsce i tez jadła jakies pyszności jakos mi smutno dzisiaj
Zinc
No właśnie też tak sobie pomyślałam że w razie czego będzie bardziej wyrozumiała jak już jej powiem, no i będzie miała więcej czasu żeby pomyśleć nad zastępstwem. To co mnie trzyma to poronienie które kiedyś miałam, nie chcę zapeszać. Ale też z drugiej strony ona wie o tamtym poronieniu i dlatego będzie wiedziała, że muszę się oszczędzać.Ja powiedziałam szefowej juz trochę temu żeby była wyrozumiała jak będę się źle czuła itd. Ale i tak juz jestem na zwolnieniu bo przeziębienie a później juz przedluzam bo nie mogę nic w pracy wykonywać w ciąży. Lepiej żeby szefostwo dowiedziało sie od Ciebie niż z plotek. Moja powiedziała ze sie domyśliła zanim jej powiedziałam bo Buzka mi sie zmieniła i spuchly mi usta
Zinc
Tak, mam tak samo jak Ty - właśnie skończyłam 9t [emoji3] mój lekarz coś się pomylił... [emoji12]Cześć nowe mamusie. Fajnie, że dołączyłyście. Tusuaczku, wiem że każdy przypadek jest inny, ale ja od 6 tyg mam krwiaka z którym z dzieciątkiem walczymy, krwawiłam cały czas, a dzięki Bogu dziś zaczynam 9 tydzień.
@Zink ja termin mam na 2 grudnia i tak jak widzę po Twoim suwaczku, obydwie kończymy dziś 9 t. Chyba, że coś u Ciebie pomyliłam z wiekiem ciąży to przepraszam.
Zinc
O kurcze gi_er trzymam kciuki, żeby było jednak wszystko dobrze! [emoji175]
kosa1212
My jesteśmy z córką w sanatorium. 3 tygodnie odpoczynku nad morzem [emoji2] tego mi potrzeba[emoji39]Jak tam jakie u was plany na majówkę, gdzieś jedziecie? Ja w tym roku w domu dzisiaj tylko kupiłam mięso na grilla i slinka mi tak leci, że chyba nie wytrzymam do poniedziałku tak mi się chce tego mięsa yyy
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dzień dobry :-)
Ale Wy skrobiecie! ;-)
Witam nowe Mamusie!
Ja zaraz wyruszam w trasę- przde mną 450 km a jeszcze musimy do teścia podjechać bo ma dzisiaj 60-tę, więc na miejscu będziemy ok. 20-21. Na dodatek muszę kierować bo moj mąż zostaje w domu, dojedzie do mnie w piątek bo w niedzielę komunia.
Miłego dnia ;-)
Ale Wy skrobiecie! ;-)
Witam nowe Mamusie!
Ja zaraz wyruszam w trasę- przde mną 450 km a jeszcze musimy do teścia podjechać bo ma dzisiaj 60-tę, więc na miejscu będziemy ok. 20-21. Na dodatek muszę kierować bo moj mąż zostaje w domu, dojedzie do mnie w piątek bo w niedzielę komunia.
Miłego dnia ;-)
reklama
agusiaa900
Zaciekawiona BB
A ja dziś odbębniłam zakupy, spożywka+długi weekend=niesamowite kolejki. Planujemy grilla ale ta pogoda taka nie pewna że szkoda gadać