pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Witaj Tusiaczku i wszystkiego dobrego :* !!!!!!
AniaKomis witaj !!!
AniaKomis witaj !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to też blisko mojego terminu! [emoji3] lekarz mi wyliczył poród na 28.11, ale dziwna sprawa, bo w dostępnych kalkulatorach w necie wychodzi mi 1-2.12 i mam wrażenie, że się pomylił.Gratuluje!!! Mamy dwa dni roznicy miedzy dniem porodu, a moje szczęście o polowe mniejsze od Twojego
Hej Tusiaczku. Coraz nas tu więcej z tamtego forum. Ale fajnie...[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji8]Hej dziewczyny
Przychodzę do Was z forum o in vitro,
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Naturalnie nam się nie udawało przeszłam trzy naturalne ciążę pierwsza puste jajo płodowe, druga ciąża pozamaciczna i trzecią poronienie samoistne, po tych przeżyciach staraliśmy się naturalnie ale już wogole nie miałam owulacji i spróbowaliśmy in vitro zaskoczyło dopiero za trzecim razem, po drodze spore problemy immunologiczne ale przeszliśmy przez to wszystko i się udało, według tego jak liczy pani doktor to jest 6t3d dziś miałam wizytę i zobaczyłam już swoje dwie Kruszynki i ich serduszka
Termin gdzieś na połowę grudnia tak myślę ale przy dwojaczkach to może być roznie
Niestety nie jest u mnie zbyt kolorowo gdyż tydzień temu jak byłam na pierwszej wizycie poszłam z krwawieniem, okazało się że mam dość sporego krwiaka i od tego czasu leżę, dziś na USG już go za bardzo nie było widać ale plamienie nadal jest, więc dalej leżymy i odpoczywamy Problem u mnie polega na tym że niestety mam dość często i dość mocne skurcze które powodują plamienia a nawet troszkę większe krwawienie...
Ale jestem obstawiona lekami i mam nadzieję a to jest najważniejsze.
Witam Was Wszystkie i każdej kibicuje żeby te miesiące ciąży były dla Was mega nudne i bezproblemowe
O jesteś kochana super :-*, że dołączyłas do nas. Mi też się wydaje, że będę rodzic jakoś w listopadzie jestem drobna dzieci nie będą miały miejsca, a u Ciebie jak to wygląda przepraszam, że i to pytam ale jedziemy na tym samym wózku mi lekarz każe wytrzymać do 37 tygodnia
Super. Należy ci się [emoji2] wypoczywaj jak najwięcej się da[emoji2]Jee! Udanego wypoczynku kochana! :-* my 7lat razem a 3lata małżeństwo w związku kwestia kompromisu i zaufania wydaje mi sie
Ja przy 163 cm ważę 49 kg. Lekarz powiedział, że jeśli dotrwam do 36 tyg to będzie dobrze. Ale już od 30 kazał mi być gotową. Trochę mnie zmartwił... Moja siostra urodziła teraz bliźniaki o 8 tyg za wcześnie i niby nic poważnego się z nimi nie dzieje, ale jednak wcześniak to wcześniak. Ja mam termin na 6 grudnia, ale cesarke będę miała umawianą na ok 20 listopada.Mi narazie lekarka mówi żeby przejść przez to krwawienie/plamienie bo u mnie to jest wielką nie wiadomo skąd się to teraz wogole bierze i te skurcze codziennie... Ja do drobnych raczej nie należę mam 170cm wzrostu i 70kg ważę, chciałabym dotrwać jak najdłużej ale przy ciążach mnogich jest to raczej ciężko...