reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja mam kolejną wizytę 17 i też się boję. Ostatnio zaczęłam się przejmować czy coś nie tak bo serduszko miało akcje 142 czy to nie za mało. Jeszcze usg pokazało, że ciąża młodsza niż z OM, niby 3 czy 4 dni ale jednak

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
I pewnie dlatego serduszko ciut wolnij bilo. U mnie tez.ostatnie usg pokazalo ciaze mlodsza o 2 dni niz poprzednim razem ale nie zamierzam sie.denerwowac ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I pewnie dlatego serduszko ciut wolnij bilo. U mnie tez.ostatnie usg pokazalo ciaze mlodsza o 2 dni niz poprzednim razem ale nie zamierzam sie.denerwowac ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarz powiedział, że to dobry puls. Ale ja w głowie swoje, bo ktoś wczoraj napisał, że puls był 170. Więc od razu poleciałam do papierów z ciąży syna i tam puls był też 174 więc się zaczęłam denerwować.
Najgorsze że wiem iż tak będę mieć przez całą ciąże. Jednak jak czuje się ruchy to tak lepiej jest.

W 9 , dokładnie 8+1

Zazdroszczę .. ja wizytę mam za tydzień i wszystko się okaże mam nadzieje ze juz bedize widać dobrze fasolke a nie znowu uslysze ze zarodka nie da się zmierzyć bo jest malutki ale chyba tutaj jest bo widać coś pulsujacego

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

1493370399-aaaaaa.jpeg
cale 1,9 cm mojego szczescia :) wszystko super. Nastepna wizyta za 4 tygodnie ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry