reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny ;) wizyta dopiero za tydzień a mnie męczy jedna myśl ;) w wielki Piątek robione usg i jest pechezyk ciążowy piękny w odpowiednim miejscu ;)pani doktor mówi ze wszystko ok. 5 dni później robione usg jest pechezyk ciążowy i zoltkowy oraz pulsujaca kropeczka lecz zarodka nie widać z usg wychodzi ze to 4/5 tydzien choć ostania miesiączka była 06.03 cykle 31 wiec pani twierdzi owulacja się przesunęła . Jeśli widziała pulsujaca kropeczke to nie mam powodów do niepokoju ? Wszystko jest ok ? Dodam termin porodu 21 grudnia

No domyślam się :) ja też miałam mikro zawał jak zobaczyłam wynik np. toksoplazmozy 315 czy coś takiego, ale to właśnie IgG był, czyli przechodziłam ale dawno.

Ja za to bujam się teraz z CRP bo mam 13 a norma w ciąży jest od 10, no i w moczu wyszły mi już drugi raz erytrocyty (czyli czerwone krwinki) i dość liczne kryształy szczawianu wapnia. Zobaczymy co na to lekarz powie..

Tak czy siak najbardziej boję się, że serduszko przestało bić :(

MrsMalec co oznacza pulsujaca kropeczka a zarodka brak?Nie kapuje..

Digital ja to CRP nawet nie mialam badanego..ale podwyzszony mam % neutrofilow czy jakos tak..

Ja tez sie bardzo stresuje czy serduszko jeszcze bije..ciagle cyce sprawdzam czy dalej bola..masakra

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ;) wizyta dopiero za tydzień a mnie męczy jedna myśl ;) w wielki Piątek robione usg i jest pechezyk ciążowy piękny w odpowiednim miejscu ;)pani doktor mówi ze wszystko ok. 5 dni później robione usg jest pechezyk ciążowy i zoltkowy oraz pulsujaca kropeczka lecz zarodka nie widać z usg wychodzi ze to 4/5 tydzien choć ostania miesiączka była 06.03 cykle 31 wiec pani twierdzi owulacja się przesunęła . Jeśli widziała pulsujaca kropeczke to nie mam powodów do niepokoju ? Wszystko jest ok ? Dodam termin porodu 21 grudnia
A co lekarz powiedzial? Nie moze byc serduszka bez zarodka, bo serduszko to czesc zarodku. Chociaz szybko masz serduszko:)

Kiedy nastepna wizyta? Moze warto jeszcze raz sie wybrac.

No i przedw wszystkim witaj! Fajnie ze jestes z nami!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No domyślam się :) ja też miałam mikro zawał jak zobaczyłam wynik np. toksoplazmozy 315 czy coś takiego, ale to właśnie IgG był, czyli przechodziłam ale dawno.

Ja za to bujam się teraz z CRP bo mam 13 a norma w ciąży jest od 10, no i w moczu wyszły mi już drugi raz erytrocyty (czyli czerwone krwinki) i dość liczne kryształy szczawianu wapnia. Zobaczymy co na to lekarz powie..

Tak czy siak najbardziej boję się, że serduszko przestało bić :(
Kurde digital... zaraz ci nakope. Przestanie bic za 100lat, wiec.zycia ma jeszcze sporo przed.soba!

A co lekarz powiedzial? Nie moze byc serduszka bez zarodka, bo serduszko to czesc zarodku. Chociaz szybko masz serduszko:)

Kiedy nastepna wizyta? Moze warto jeszcze raz sie wybrac.

No i przedw wszystkim witaj! Fajnie ze jestes z nami!!!

No właśnie lekarka mówi ze zarodek jest tak malutki ze ciężko jest go zobaczyć ale tutaj coś pulsuje i to można uważać za zarodek . Wizyta za tydzień

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie lekarka mówi ze zarodek jest tak malutki ze ciężko jest go zobaczyć ale tutaj coś pulsuje i to można uważać za zarodek . Wizyta za tydzień

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Wiec sie nie martw!!! Jest serduszko, na wizycie za tydzien potwierdzisz. A teraz kolezanki z forum przepisuja ci duzo pozytywnego myslenia i usmiechu. Dopisalabym do tej recepty duzo slonka zeby zaczac.wit d produkowac ale na to nie ma szans.

Do góry