reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

1493370399-aaaaaa.jpeg
cale 1,9 cm mojego szczescia :) wszystko super. Nastepna wizyta za 4 tygodnie ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Cudownie !!! :) oby tak dalej. Kurcze, może i ja swojego gumisia dziś zobaczę w dobrej formie.

reklama
U mnie to samo. Ojciec pił całe życie i na mamę rękę podnosił. Potem na mojego brata, bo jako najstarszy i do tego chłopak stawał w naszej obronie. Nie raz sąsiedzi przychodzili go uspokajać, a i policja się zdarzala, bo po alkoholu białej gorączki dostawał. Teraz już kilka lat pracuje we Francji, więc większość czasu nie ma go w domu to mama ma chociaz spokój. Z tym, że jest tam też moja siostra i ona musi się za niego wstydzić. Mama ledwo wiąże koniec z końcem, ale on woli przepić niż coś jej przysłać. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze żal mi Taty. Głupie to, wiem. Stary chłop, a rozumu mniej niż u dwulatka. Co jakiś czas pisze albo dzwoni i płacze, że on nikogo nie obchodzi i każdy ma go gdzieś. A jak można zapomnieć takie piekło jakie nam zgotował??
Rozumiem Cie doskonale. To jest myślenie DDA. A On manipuluje takim zachowaniem. Są mistrzami w tym. Użalaniem się nad sobą, usprawiedliwiają swoje picie.

Hej dziewczyny.
Wielkie kciuki za wizyty. Jestem przekonana, że będzie dobrze.

Witaj nowa mamuśko. Fajny termin hihi

Ja to bym teraz tylko pomidory jadła. Takie z mizarellą zapiekane w mikrofalówce. A teraz to tylko o tym kalafiorze myślę.

To mój 5 dzień bez krwawienia. Staram się być dobrej myśli. W środę idę sprawdzić co z krwiakiem, no i co tam u mojego dziecka słychać.

Nie mogę się doczekać też już mojej wizyty 23 maja. Może i ja dowiem się czy to chłopak czy dziewczynka. Zawsze po cichu marzyła mi się dziewczynka... Ciekawe
Dzień doberek :)

reklama
Do góry