reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja Ankus na wieczor mam wzdecia a rano lekkie rozwolnie:)
Jak to nie wirusowka to nie ma sie czym martwic.
Super ze juz po rozmowie:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ufff to dobrze. Możliwe, że to ze stresu. Myślę, że wyluzuje pod koniec kwietnia jak pójdę na urlop, bo ta praca męczy mnie psychicznie i fizycznie. Nawet w nocy mi sie śni.

Wy też się tak męczycie? Ja wczoraj bawiąc się z dzieckiem myślałam, że się położę i zasne taka byłam wykończona. A to była godzina 13. Na szczęście mała poszła na drzemke to trochę odpoczęlam. Ale masakra. Wracam do domu i się kładę. Do tego plecy mnie strasznie bolą. Nie wiem czy to jakiś objaw ciąży, czy mam gorsza formę, jeżeli chodzi o plecy.

@Ankuś widzisz, nie było się co stresować rozmową z pracodawcami :) ja powiem swoim po wizycie seruszkowej, tak żeby min. miesiąc przed L4 zaczęli kogoś szukać na zastępstwo.
Co do biegunek, to ja akurat mam w drugą stronę..męczę się strasznie, jem śliwki ale średnio działają.

A tak na marginesie to Ankuś wyjęłaś mi z ust to pytanie o bóle pleców!!! Wczoraj właśnie pobolewał mnie krzyż, no tak w dolnej partii kręgosłupa, nie powiem.. trochę się zestresowałam ale przeszło. 8h w pracy siedzę na tyłku przed kompem + tego miałam zbieg na kręgosłup więc może bóle mogą się wcześniej zacząć? Sama nie wiem.

A was kręgosłup boli?

@Ankuś widzisz, nie było się co stresować rozmową z pracodawcami :) ja powiem swoim po wizycie seruszkowej, tak żeby min. miesiąc przed L4 zaczęli kogoś szukać na zastępstwo.
Co do biegunek, to ja akurat mam w drugą stronę..męczę się strasznie, jem śliwki ale średnio działają.

A tak na marginesie to Ankuś wyjęłaś mi z ust to pytanie o bóle pleców!!! Wczoraj właśnie pobolewał mnie krzyż, no tak w dolnej partii kręgosłupa, nie powiem.. trochę się zestresowałam ale przeszło. 8h w pracy siedzę na tyłku przed kompem + tego miałam zbieg na kręgosłup więc może bóle mogą się wcześniej zacząć? Sama nie wiem.

A was kręgosłup boli?
Właśnie mnie też boli na dole. Mam nadzieję, że to nic złego.

Wiesz co, ja na wizytę 10tego będę robiła morfologię, mocz i ths /ft4 ale to nie jest absolutnie wymóg na pierwszą wizytę, przeważnie właśnie na tej pierwszej zlecają powyższe i na choroby zakaźne.
Myślę, że dla spokoju zrobię też na pierwsza wizytę toksoplazmozę, kiłę, różyczkę, hiv.

Ankuś super, ze rozmowa już za Tobą. Ja też czuje plecy. Gdy siedzę to muszę podkładać poduszkę żeby mieć podparcie. Ja badania mam już za sobą. W sobotę trzecia powtórka bety i w poniedziałek wizyta. Mam nadzieję zobaczyć już pecherzyk lub pęcherzyki [emoji7]

Ja pierwsza wizytę prywatnie mam na 13 kwietnia. 10 kwietnia udało mi się zapisać państwowo do ginekologa. Wezmę sobie skierowanie na te wszystkie badania. Mam nadzieję, że zrobię je 11 kwietnia, 12 wyniki i na 13 pojadę z tymi wynikami prywatnie na usg i przeanalizowanie wszystkiego.

reklama
Ankuś super, ze rozmowa już za Tobą. Ja też czuje plecy. Gdy siedzę to muszę podkładać poduszkę żeby mieć podparcie. Ja badania mam już za sobą. W sobotę trzecia powtórka bety i w poniedziałek wizyta. Mam nadzieję zobaczyć już pecherzyk lub pęcherzyki [emoji7]
Dziękuję. To widzę, że trochę z nas ma bóle pleców. Wszystkie badania z krwi porobiłaś? Który będziesz miała tydzień w poniedziałek?

Do góry