reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja w drodze do pracy. Żadnych zmian, nic nie mam uciążliwego. Nie mdli mnie, nie śpię dużo, jem normalnie. Współczuję dolegliwości, ale chociaż wiecie że jesteście w ciąży :-) :)

Kangurek ja zamykam listę, bo termin mam na 31 grudnia więc zostań i udzielaj się, bo mało nas z końca.
Dziewczyny z wątku invitro trzymam kciuki za was i czekamy tu na wasze wpisy!

Kciuki za dzisiejsze wizyty! Czekam na informacje.

Ja wczoraj skończyłam ze straszną migreną. To jest nie do zniesienia. Oby pogoda się ustabilizowała..

Cześć dziewczyny!
Ciekawa jestem czy tylko u mnie tak dziwnie czy może, któraś z was też przed z to przechodzi.
Męczą mnie bóle w pachwinach i promieniujace od biodra w dół nogi - jakby rwa kulszowa. Czy to normalne? Mam problem ze spaniem czy to normalne? Pamiętam z pierwszej cieszy takie dolegliwości pojawiły się u mnie tuż przed porodem :-/.
Co prawda od połowy ciąży byłam leżąca i na podtrzymania a poród miałam 5 tyg przed terminem, to teraz boję się.....

reklama
Do góry