reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Trzymam kciuki za wizyty. Co do objawów to ja się mogę podzielić . Wczoraj całe popołudnie wisialam nad muszla a dzisiaj czuje się jak zombi z mdlosciami . I wychodzę właśnie do szkoly. Przetrwać ten dzień to mój cel . Pozdrawiam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka :*

Iwilleatyou wspolczuje dolegliwosci i podziwiam ze dajesz rade w tej szkole wysiedziec!Blisko masz do toalety chociaz?
Ja to musze dzis na badania wkoncu z krwi pojechac..i juz mam stresa ze mnie tam zemdli czy cos..jeszcze z synem sie tarabanic i w deszczu..co za dzien:/

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry mamusie!
Trzyma kciuki za wizytujące!!! Czekamy na dobre wieści! ;)
ja idę już jutro, ale to zleciało, dopiero co u niej byłam i kazała mi przyjśc za 2,5 tygodnia i już... nie moge się doczekać, tylko tak samo jak Wy mam coraz większy stres, żeby było wszystko dobrze....
jesli chodzi o komunię, nie wiem czy już pisałam ale w maju mam 3! U brata córki, mojego syna i u chrześniaka.
Jestem dzisiaj przedostatni dzień w pracy! Jeszce tylko jutro i urlop! Fajnie, pojade w swoje rodzinne strony odpocząć ;) cisze się, byleby na wizycie było ok, to już całkiem odetchnę z ulgą, l4 jeszcze nie będę brała, bo właśnie mam urlop, może na następnej wizycie, zobaczymy jak będe się czuć, u mnie w robocie w ciąży trochę lipa, ale na razie nikt nie wiem i tez dodatkowo mnie to stresuje,żeby się nic nie stało...
Miłego dnia Dziewczynki ;)

Zauważylyscie że dużo dziewczyn mamy powyżej 10. 12 termin, a potem to sporadycznie raczej takie starsze ciążę mamy narazie ;) z końcówki miesiąca mało mamy terminów.
@Magda dawaj te koleżanki ;)

...........:::::::7tydz i 0dni:::::::::..........
Wiem ze czytaja, ale boja sie ujawnic bo niektóre ciaze sa zagrozone. Ale wiedza ze czekamy na nie :) wiekszosc dziewczyn z konca miesiaca pewnie liczy na styczen i tam tez oewnie sie udzielaja.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka :*

Iwilleatyou wspolczuje dolegliwosci i podziwiam ze dajesz rade w tej szkole wysiedziec!Blisko masz do toalety chociaz?
Ja to musze dzis na badania wkoncu z krwi pojechac..i juz mam stresa ze mnie tam zemdli czy cos..jeszcze z synem sie tarabanic i w deszczu..co za dzien:/

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Do toalety mam 2 kroki ale ciężko się skupić. Nie zrezygnuje teraz ze szkoly na którą wyłożyłam 1000€. Jakoś scierpie. Właśnie odrabiam w restauracji szkolnej zadania bo wczoraj nie byłam w stanie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem z konca podczytuje was ale czesto na koniec dnia jak was doczytam to juz nie woem co ktorej odpisac poza tym jeszcze nie widzialam nic na usg u lekarza wiec czekam jeszcze tak na ostateczne potwierdzenie. Na pewno zostane z wami choc wy juz duzo do przodu przede mna. Dodatkowo jak narazie pracuje i ciagne jeszcze druga prace dodatkowa do tego 5 latka do ogarniecia pies i kot :) wiec czasu malo a do tego ta sennosc....

reklama
Do góry