reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej wszystkim!!!
Ja teroetycznie termin mam na 9go Grudnia więc dołączam!!
Jestem teraz na etapie strasznych mdłości przez cały dzień, nie wymiotuje ale cały czas chce mi się spać...zbyt wielkiego pożytku to ze mnie nie ma :D
Standardowo, nie martw sie:) spanie na tym etapie to glowne zajęcie wiekszosci z nas w wolnym czasie ;)

reklama
Hej wszystkim!!!
Ja teroetycznie termin mam na 9go Grudnia więc dołączam!!
Jestem teraz na etapie strasznych mdłości przez cały dzień, nie wymiotuje ale cały czas chce mi się spać...zbyt wielkiego pożytku to ze mnie nie ma :D

Witaj.
Zmęczenie to norma na tym forum. Także witaj w klubie :)

Zadzwonie jutro do mojego gin w PL i zobaczymy, co powie ;) ale chyba warto powtórzyć, bo to daje lepszy obraz? Albo pójść za tydzień na usg i juz kichac te drugie badanie? Sama nie wiem.. Blizniaki?nawet fajnie by bylo, ale chyba miesci sie w normie ta beta? To rzeczywiscie tak duzo?;)
Bete trzeba powtórzyć po 48h, żeby sprawdzić przyrost. To jest najważniejsze.

JEST NAS JUŻ 27 NA LIŚCIE :)) aleee super ze nas coraz wiecej a kogo jeszcze nie ma to zapraszam!

ZAPRASZAM WSZYSTKIE GRUDNIOWE MAMY DO NAPISANIA MI PRV ALBO W TYM WATKU

IMIĘ:
TERMIN OM :
TERMIN USG :
MOJE PRZECZUCIE CHŁOPIEC / DZIEWCZYNKA (zobaczymy potem komu się sprawdzi) :)
W OCZEKIWANIU NA (które już dziecko) pierwsze, trzecie ..itd

WSZYSTKIE DANE BĘDĘ WPISYWAĆ TUTAJ Link do: Termin Porodu (bez komentarzy) WG KOLEJNOŚCI DAT

@Ali84 pisze tam ze to miał być watek bez komentarzy ... !

JEST NAS JUŻ 27 NA LIŚCIE :)) aleee super ze nas coraz wiecej a kogo jeszcze nie ma to zapraszam!

ZAPRASZAM WSZYSTKIE GRUDNIOWE MAMY DO NAPISANIA MI PRV ALBO W TYM WATKU

IMIĘ:
TERMIN OM :
TERMIN USG :
MOJE PRZECZUCIE CHŁOPIEC / DZIEWCZYNKA (zobaczymy potem komu się sprawdzi) :)
W OCZEKIWANIU NA (które już dziecko) pierwsze, trzecie ..itd

WSZYSTKIE DANE BĘDĘ WPISYWAĆ TUTAJ Link do: Termin Porodu (bez komentarzy) WG KOLEJNOŚCI DAT

@Ali84 pisze tam ze to miał być watek bez komentarzy ... !
A nie można jakoś skasować tego komentarza?

Właśnie nie, chyba że jak będą już adminki to wtedy będą miały taka moc ;) ale to nic się nie dzieje ale starałam się by właśnie zamieszania nie robić nie szukać by było przejrzyście ;)

...........:::::::7tydz i 0dni:::::::::..........
Pięknie to prowadzisz i fajnie jakby tak zostało :) może będzie taka moc i trzeba będzie przepisać i skasować ;)

reklama
Do góry