reklama
Zinc
Fanka BB :)
Ja tak samo - nie mogę być głodna i też biorę euthyrox...Ja wyczailam ze po prostu nie mogę być głodna bo wtedy mnie mdli. W trakcie posiłku nadal przez chwile jeszcze mnie mdli ale później przechodzi i tak do kolejnego glodu Moj mąż kochany przed wyjsciem do pracy zostawia mi na nocnej szafce kanapke i herbatę także nie zdążę zgodniec po otwarciu oczu Niestety lykam eutyrox wiec muszę chwilę odczekać.
Mandy33
Zaciekawiona BB
A mnie dziś zaczął bolec brzuch pojawiło się planie nie mam źle przeczucia
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
chcacazabardzo
Początkująca w BB
Hej ! Wrocilam od ogolnego!
Jutro mam badania krwi. Dostalam rowniez numer do community midwives. Lekarz kazal mi zadzwonic I powiedziec, ze jestem ustawiona w systemie jako priorytet (specjalna haha) ze wzgledu na historie medyczna. Dzieki temu bede miec czesciej powtarzane badania I wiecej razu usg niz standardowe 2, ale takze zobacze polozna szybciej niz to zwykle bywa
Jestem spokojniejsza
Jutro mam badania krwi. Dostalam rowniez numer do community midwives. Lekarz kazal mi zadzwonic I powiedziec, ze jestem ustawiona w systemie jako priorytet (specjalna haha) ze wzgledu na historie medyczna. Dzieki temu bede miec czesciej powtarzane badania I wiecej razu usg niz standardowe 2, ale takze zobacze polozna szybciej niz to zwykle bywa
Jestem spokojniejsza
chcacazabardzo
Początkująca w BB
nie umiem spac na prawym
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Spokojnie Mandy, jak widzisz kilka dziewczyn ma plamienia i jest ok, który u Ciebie tydzień? Może miesiączka a tym terminie powinna być?A mnie dziś zaczął bolec brzuch pojawiło się planie nie mam źle przeczucia
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
No i super ;-)Hej ! Wrocilam od ogolnego!
Jestem spokojniejsza
Ja śpię na lewym i prawym boku, czasem na brzuchu i na wznak
Mandy33
Zaciekawiona BB
Nie miesiączką powinna byc ok 7 Fakt ze mówił gin cos o krwiaku ale małym i ze nie bierze się go pod uwagęSpokojnie Mandy, jak widzisz kilka dziewczyn ma plamienia i jest ok, który u Ciebie tydzień? Może miesiączka a tym terminie powinna być?
zapmarta
Karolkowa mama
cześć babeczki,
ja też będę chodziła prywatnie. Mam fajnego lekarza, któremu ufam i wiem, że jestem w dobrych rękach. Wizyta u mnie to miesięcznie 270 zł (wizyta + usg), w drugiej połowie ciąży 370 zł. Wiem, że to dużo, ale spokój i komfort ważniejszy. Oszczędzę na innych rzeczach najwyżej.
Ankuś dbaj o siebie i cieszę się, że wpadłaś na swojego lekarza.
Mandy33 zaciskam kciuki aby wszystko było dobrze.
Asiula piękna fotka
Ogólnie jako, że to moja trzecia ciąża to inaczej ją odczuwam. Nie mam mdłości, mam dużo energii, nie jestem śpiąca, nic mi nie jest. Z chłopcami miałam takiego żółwia, nic mi się nie chciało, spałabym tylko i nic nie robiła. Teraz tylko mnie wypryszczyło strasznie.
ja też będę chodziła prywatnie. Mam fajnego lekarza, któremu ufam i wiem, że jestem w dobrych rękach. Wizyta u mnie to miesięcznie 270 zł (wizyta + usg), w drugiej połowie ciąży 370 zł. Wiem, że to dużo, ale spokój i komfort ważniejszy. Oszczędzę na innych rzeczach najwyżej.
Ankuś dbaj o siebie i cieszę się, że wpadłaś na swojego lekarza.
Mandy33 zaciskam kciuki aby wszystko było dobrze.
Asiula piękna fotka
Ogólnie jako, że to moja trzecia ciąża to inaczej ją odczuwam. Nie mam mdłości, mam dużo energii, nie jestem śpiąca, nic mi nie jest. Z chłopcami miałam takiego żółwia, nic mi się nie chciało, spałabym tylko i nic nie robiła. Teraz tylko mnie wypryszczyło strasznie.
reklama
Mandy33
Zaciekawiona BB
Tak się zastanawiam czy nie przyspieszyć wizyty Byłam tydzień temu był pęcherzyk i ciałko żółte Czy przez tydzień mogło cos się zmienić ?