reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Faktycznieu u nas za szybko poszlo. Jak się teraz czujesz?? ☺️

Mam wrażenie że dokucza mi znacznie więcej dolegliwości niż poprzednio, no i zdecydowanie bardziej się martwię czy wszystko będzie ok...Zbiegiem okoliczności mamy podobny przybliżony termin porodu- mi wychodzi 11.12 :) A u Ciebie jak z ciążowymi dolegliwościami?

reklama
Mam wrażenie że dokucza mi znacznie więcej dolegliwości niż poprzednio, no i zdecydowanie bardziej się martwię czy wszystko będzie ok...Zbiegiem okoliczności mamy podobny przybliżony termin porodu- mi wychodzi 11.12 :) A u Ciebie jak z ciążowymi dolegliwościami?
Jak są dolegliwości to dobrze ☺️wiadomo, że ciąża się rozwija :-) u mnie wszystko tak samo jak z maksiem, mdłości te same zachcianki. Poza tym biegam dzięki temu lekko mi

Sernik na zimno. Ale bym zjadla. Pewnie daleko od siebie mieszkamy i pozostaje mi sie tylko oblizac. Ja wlasnie ciasta moge pochlaniac i pomarancze. Z reszta ciezko bywa

Halo ;-) pozdrowienia z Zakopca ;-) zimno i dużo śniegu, znajomi ciągną na imprezę i muszę się zmusić bo o ciąży nie wiedzą ;-) ehhh wypiłam mała kawe może wytrzymam z 2 h ;-)
Buziaki!

Sernik na zimno. Ale bym zjadla. Pewnie daleko od siebie mieszkamy i pozostaje mi sie tylko oblizac. Ja wlasnie ciasta moge pochlaniac i pomarancze. Z reszta ciezko bywa
Mój mózg też wciągnąłby sernik.... Albo inne ciacho, ale aktualnie to niemożliwe.... Po świętach zostało mi samo ciasto i słodycze ale pomidorka albo Szczaw chętnie przygarne.

Ja jutro robię lasagne już nie mogę się doczekać.
Placki ziemniaczane też bym zjadła, takie mojej mamy, ale do Gdańska daleko ;-)
Ja znowu mam fazę na pomarańcze i banany

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale fajnie te wasze brzusie i mnie nic jeszcze ale to za wcześnie przy pierwszej tez długo widać nie było.
A ja tez apetyt średni no ale wędliny mięso masakra po prostu zwyczajnie mi smierdza

reklama
Do góry