reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Powodzenia dziewczyny :* ja już w drodze do pracy :/ mam takiego lenia że najchętniej wróciła bym do domu do łóżka...

Zastanawiam się jak to zrobic bo kobieta pracująca w ciąży może stać na nogach max 3 h a ja mam non stop stojąca pracę. Wczoraj się smialam że dostanę wózek inwalidzki [emoji23]

Zdycham..bol glowy,zimno,mdlosci,rozwolnienie..a do 17 sama z moim 3latkiem zapewniac Mu rozrywke[emoji21][emoji31][emoji47]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo a zaraz muszę jechać do lekarza. Może nikogo nie ozygam w tramwaju. A popoludniu też sama z dzieckiem bo mąż do pracy.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie, kilka dni temu zobaczyłam również dwie kreseczki :D wygląda na to ze jestem w 5t4d :) mam do Was bardzo ważne pytanie a mianowicie: czy pierwsza wizyta u gin w 8tyg to nie będzie za pozno? Nie mam szana się dostać wcześniej do mojej gin bo są takie terminy najbliższy 10 maja ale boję się ze to późno. moze umowic sie do kogoś innego wcześniejszej? Dodam jeszcze ze pierwsza ciaze poronilam w 6tyg i jak coś by teraz miało być nie tak to chyba lepiej iść wcześniej...
Witaj!!

Ja do lekarza latam jak na sraczke ale prywatnie. To moja pierwsza baaardzo dlugo wyczekana ciaza.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry!
Trzymam kcuki za Wasze dzisiejsze wizyty! Ale Wam fajnie! Ja jeszcze tydzień!
Kisze w robocie od 8, musze się zwolinić o 15 bo mam w końcu fryzjera :p dzisiaj przyjeżdża moja mamusia z woj. lubuskiego co bardzo mnie cieszy, zostanie na tydzień, jutro jedziemy do Zakopca, więc zajmie się moim pierworodnym a w sobotę za tydzień jedziemy do niej na tydzień, bo u mojego brata córy jest 7 maja komunia, więc biorę urlop i jadę odpocząć od krakowskiego klimatu ;)
Miłego dnia Mamusie!

Do góry