reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny jestem w 5 t 5 d próbuje już wszystkiego na mdlosci myślałam, że lizaki działają jednak nie. Też już macie mdłości ja już nie daje rady nie jestem wstanie funkcjonować dzisiaj nie dałam rady iść na badania jutro.na 11 mam wizytę usg i nie wiem jak ja.mam na nią jechać
Nie mi nic nie jest. Zupełnie nic. Jem wszytko i chodzę wszędzie i sprzątam cały czas coś robię jak bym w ciąży nie była a wczoraj byliśmy na wcieczce w Sandomierzu prawie cały dzień. Śpiąca jestem tylko w środku dnia i mała drzemke muszę sobie zrobić.

...........:::::::6tydz i 0dni:::::::::..........

Ostatnia edycja:
reklama
Mikado w szoku jestem!!Jak mozna powiedziec komus a zwlaszcza swojemu dziecko ze sie ma nadzieje ze poroni!!To straszne.. i tak o swoim przyszlym wnuku lub wnuczcce..Bardzo Ci wspolczuje!Nie przejmuj się nimi!Dbaj o siebie.Dziecko to najwiekszy skarb niewazne co oni mysla!Na Twoim miejscu obrazilabym sie na nich i nie odwiedzala ich dopoki Cie nie przeprasza..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym tez tak zrobila, ale nie doradze tak nikomu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, przez kilka dni mnie tu nie było z powodu wyjazdu na święta ale już nadrobiłam zaległości. Witam wszystkie nowe osoby i gratulacje ostatnio wizytującym. ;) Poinformowanie rodziców mam już za sobą i jak myślałam łatwo nie było i nie jest (jeszcze dziś rano usłyszałam tekst, że teraz to tylko mają nadzieję że to wszystko pomyłka albo niedługo poronię bo oni o żadnej ciąży przez najbliższe kilka miesięcy nie chcą słyszeć, także przykro). Mimo tego wszystkiego ja się cieszę, choć maleństwo z dnia na dzień coraz bardziej dokazuje dolegliwościami ciążowymi, i bardzo staram się nie myśleć negatywnie, w końcu jutro wizyta (wkradł się błąd w kalendarzu ale już poprawiłam).
Ludzie, a co to za ludzie z Twoich rodziców?? Przepraszam, ale nie rozumiem jak można tak komuś powiedzieć

Ludzie, a co to za ludzie z Twoich rodziców?? Przepraszam, ale nie rozumiem jak można tak komuś powiedzieć
W ogóle jakoś prawem wracają się w jej życie i mówi takie rzeczy by poronila. ;/ jej życie. Słowa bolą bardziej niż czyn bo te słowa zapamięta ona do końca życia jak został wnuk powitany.

...........:::::::6tydz i 0dni:::::::::..........

@Fasolka89 dołączam się do zapytania, mnie z każdym dniem coraz bardziej męczy (dziś 8h jazdy już wgl mnie wykończyło, jeszcze po porannych stresach)
@eklerkaa widziałam, wpiszę się jutro jak już będę miała więcej info (wizytę mam na 9:10)
@Oska305 hmm, już sama nie wiem czy dziś i wczoraj wieczorem to dla mnie za dużo, czy hormony mi szaleją ale beczeć mi się chce, mimo że w domu silna byłam, że aż sama się dziwię, teraz mi ta siła uciekła

No nic, ważne że mam wsparcie w siostrze i przyszłym tacie, do tego 2 najlepsze przyjaciółki z większym zrozumieniem do nowiny podeszły, lek. rodzinna też mi mówiła że trzeba się cieszyć, bo po odkładaniu na później to różnie może wyjść itp więc staram się wszystkimi siłami być dobrej myśli.

@Fasolka89 dołączam się do zapytania, mnie z każdym dniem coraz bardziej męczy (dziś 8h jazdy już wgl mnie wykończyło, jeszcze po porannych stresach)
@eklerkaa widziałam, wpiszę się jutro jak już będę miała więcej info (wizytę mam na 9:10)
@Oska305 hmm, już sama nie wiem czy dziś i wczoraj wieczorem to dla mnie za dużo, czy hormony mi szaleją ale beczeć mi się chce, mimo że w domu silna byłam, że aż sama się dziwię, teraz mi ta siła uciekła

No nic, ważne że mam wsparcie w siostrze i przyszłym tacie, do tego 2 najlepsze przyjaciółki z większym zrozumieniem do nowiny podeszły, lek. rodzinna też mi mówiła że trzeba się cieszyć, bo po odkładaniu na później to różnie może wyjść itp więc staram się wszystkimi siłami być dobrej myśli.
Zgadzam sie z tym odkladaniem. Mimo ze ja nie odkladalam i zaraz po studiach w wieku 25 lat wyszlam za maz (maz nawet 24 jeszcze mial) to i tak sie nie udawalo...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
... dziś rano usłyszałam tekst, że teraz to tylko mają nadzieję że to wszystko pomyłka albo niedługo poronię bo oni o żadnej ciąży przez najbliższe kilka miesięcy nie chcą słyszeć, także przykro).
Przykro mi :-( ehhh ciężko takie coś usłyszeć, zwłaszcza od rodziców :-( nawet nie wiem co napisać...

Witam nową Mamusie :-)
Ja biorę femibion 1 i letrox dodatkowo piję sok z żurawiny taki naturalny ;-)

Do góry