reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja proponuję napisać do mnie na prv
Datę porodu i zrobię osobny wpis na grudniowkach 2017 bez komentarzy który ja bede edytować, jeśli zajda jakieś zmiany w terminie lub jeśli ktoś dojdzie to dopiszę.

CO WY NA TO?

...........:::::::5tydz i 4dni:::::::::..........

Dziewczyny macie bóle głowy? bo od wczoraj boli mnie strasznie głowa może znacie jakieś naturalne domowe sposoby?
Tak pisałam nawet tu kilka dni tenu ze boli mnie głowa ale nie tylko nas Roksii. mam 3 znajome w ciąży i każda boli głowa. COS WISI W POWIETRZU

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

...........:::::::5tydz i 4dni:::::::::..........

Dziewczyny niestety żegnam się z wami rano zaczęłam krwawić. Właśnie wracam ze szpitala. Niesty maleństwa już nie ma [emoji22] Życzę Wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań, żeby wasze maleństwa były zdrowe. Oraz Zdrowych Wesołych Świąt i Mokrego Dyngusa [emoji4][emoji4][emoji4]
Przykro mi :(

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam problem... wyczulam taka kuleczke jakby guzik ponizej lini pępka po prawej stronie prawie tak nisko jak macica ale wydaje mi.sie ze to jest nad nią. Tak patrzac jakis cm po prawej str pępka i w dół tak jak pisałam. To mnie pobolewa, raz jestem w stanie to wyczuć płycej a raz głębiej... Nie wiem co to może być... może któraś tak miała. Mąż też to wyczuł wiec nie mam omamow. Dodam, ze po wizycie w łazience nie jestem w stanie tego tak łatwo wyczuć ale boli gdy uciskam w tym miejscu. Nie będę już tego cmyrac żeby gorszego problemu nie narobić... martwie się co to może być :/

reklama
Carlar nie mam pojecia niestety ani pomyslu..

Blazejowamama ja nie mam w tej ciazy.Wiem ze babeczki maja i nic to nie znaczy.Czasem w terminie miesiaczki sa..Poki co sa czerwone to sie nie zamartwiaj!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry