reklama
Ja bym chętnie pospała. Ale Małe znalazło takie miejsce gdzieś w żebrach że już nie da rady się z nim dogadać.
@padiq stres Cie gryzie. Spokojnie, wszystko będzie pięknie
Jeśli chodzi o nieprzygotowanie to jestem mistrzem. Od tygodnia próbuję się zebrać i sięgnąć po miarkę żeby wymierzyć czy się zmieści w naszym pokoju łóżeczko to na 120 czy to na 140 dobrze że do mojej pracującej półkuli mózgu dotarło że pasowałoby to wymierzyć zanim się kupi.
@padiq stres Cie gryzie. Spokojnie, wszystko będzie pięknie
Jeśli chodzi o nieprzygotowanie to jestem mistrzem. Od tygodnia próbuję się zebrać i sięgnąć po miarkę żeby wymierzyć czy się zmieści w naszym pokoju łóżeczko to na 120 czy to na 140 dobrze że do mojej pracującej półkuli mózgu dotarło że pasowałoby to wymierzyć zanim się kupi.
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia dużo miłości ☺Dziewczyny baaaardzo dziękuję za życzenia.
Mam nadzieję że jakoś przetrwam ten dzień.
Za mną praktycznie bezsenna noc.
Wszystkim życzę miłego dnia , dobrych wiadomości.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego oby ten dzień był wyjątkowy dla was i niezapomnianyDziewczyny baaaardzo dziękuję za życzenia.
kosa1212
Fanka BB :)
Kochana dnia pełnego magii. Niech wam się wiedzie [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Dziewczyny baaaardzo dziękuję za życzenia.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkiego dobrego dla Was! jak najmniej stresu i jak najwięcej miłościDziewczyny baaaardzo dziękuję za życzenia.
walczacamama
Fanka BB :)
reklama
Ja się chyba pochlastam, wczoraj wieczorem mój lekarz prowadzący powiedział mi że mam dobre wyniki krwi i moczu dziś rano na obchodzie była jakaś inna lekarka i stwierdziła że mocz taki sobie i że mam pic dużo wody i jutro znów potworza i jak będzie nadal taki sobie to mnie nie wypuszcza wrrrrrr