reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Misianka a jak to sie czuje te skurcze?:) chodzi o twardnienie brzucha tak?

Posiew moczu czysty!!!!uuff!!!
To są te ból jak przed okresem albo te krzyżowe a o twardnieniu to nawet nie mówię bo kilka razy na dzień mi twardnieje

Po wizycie następna za miesiąc a potem będą częstsze już mi lekarz zapowiedział mała jeszcze się nie obróciła ale jak to lekarz mówił ma na to czas bo według jego USG jest młodsza niż na tym z prenatalnych. Żelazo dostałam więc trzeba brać bo bardzo niskie to moje żelazo jest.
Uciekam jakieś jedzonko przed kolacja zrobić bo zgłodniałam strasznie już w garnku makaron się gotuje jeszcze sos i będę w siódmym niebie

Jeśli chodzi o termometr to przetestowalam wiele i polecam taki Link do: Termometr bezdotykowy Geratherm non Contact TERAZ 5LAT GWARANCJI « Termometry - Arena.pl - internetowa platforma zakupowa, bezpieczne zakupy online
Inne podawały dziwne wyniki, a ten jest wiarygodny.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Właśnie tez chce kupić taki i nawet zastanawiam się czy nie zamówić z PL,ale czy taki termometr jest dokładny i czy można np. tez nim wodę w wanience sprawdzić ?
Zastanawiam się czy kupić taki i dodatkowo normalny,ale normalny to znaczy jaki,taki stary rtęciowy jak kiedyś czy elektryczny ? Bo ja miałam w domu taki elektryczny to maskara jakies dziwne liczby pokazywał i nawet jak byłam chora to mi pokazał 35 stopni Haha

@M@gda jestem jestem na bieżąco, tylko z pisaniem jakoś tak nie idzie.

Teraz jestem pociągająca i zalegająca na kanapie, więc kuruję się tym co mogę i kciuki trzymam za wszystkie chorowitki. Zdrówka dziewczyny !!!

Kosa to super ze dzis same dobre wiesci:)
Tez polecam termometr tej firmy co Maglik:)
Misianka kurde to ja takich skurczy nie mialam w 1 ciazy:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Marti ten termometr co wrzuciłam linka ma też opcje pomiaru otoczenia czyli np.temp. w pokoju, mleka czy wody w wanience. Jedynie on wydaje mi się dosyć dokładny, wcześniej miałam termoflash i właśnie głupoty wyświetlał albo 35 stopni, albo np. 41!!!

Marti ten termometr co wrzuciłam linka ma też opcje pomiaru otoczenia czyli np.temp. w pokoju, mleka czy wody w wanience. Jedynie on wydaje mi się dosyć dokładny, wcześniej miałam termoflash i właśnie głupoty wyświetlał albo 35 stopni, albo np. 41!!!

Czyli polecasz ten,uzywasz go rozumiem ? To chyba sobie zamowie,wydaje sie byc solidny,niemiecka marka i gwarancja i cena tez Ok.

reklama
Do góry