reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Misianka a jak to sie czuje te skurcze?:) chodzi o twardnienie brzucha tak?

Posiew moczu czysty!!!!uuff!!!
To są te ból jak przed okresem albo te krzyżowe a o twardnieniu to nawet nie mówię bo kilka razy na dzień mi twardnieje

Po wizycie następna za miesiąc a potem będą częstsze już mi lekarz zapowiedział mała jeszcze się nie obróciła ale jak to lekarz mówił ma na to czas bo według jego USG jest młodsza niż na tym z prenatalnych. Żelazo dostałam więc trzeba brać bo bardzo niskie to moje żelazo jest.
Uciekam jakieś jedzonko przed kolacja zrobić bo zgłodniałam strasznie już w garnku makaron się gotuje jeszcze sos i będę w siódmym niebie

Jeśli chodzi o termometr to przetestowalam wiele i polecam taki Link do: Termometr bezdotykowy Geratherm non Contact TERAZ 5LAT GWARANCJI « Termometry - Arena.pl - internetowa platforma zakupowa, bezpieczne zakupy online
Inne podawały dziwne wyniki, a ten jest wiarygodny.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Właśnie tez chce kupić taki i nawet zastanawiam się czy nie zamówić z PL,ale czy taki termometr jest dokładny i czy można np. tez nim wodę w wanience sprawdzić ?
Zastanawiam się czy kupić taki i dodatkowo normalny,ale normalny to znaczy jaki,taki stary rtęciowy jak kiedyś czy elektryczny ? Bo ja miałam w domu taki elektryczny to maskara jakies dziwne liczby pokazywał i nawet jak byłam chora to mi pokazał 35 stopni Haha

@M@gda jestem jestem na bieżąco, tylko z pisaniem jakoś tak nie idzie.

Teraz jestem pociągająca i zalegająca na kanapie, więc kuruję się tym co mogę i kciuki trzymam za wszystkie chorowitki. Zdrówka dziewczyny !!!

Kosa to super ze dzis same dobre wiesci:)
Tez polecam termometr tej firmy co Maglik:)
Misianka kurde to ja takich skurczy nie mialam w 1 ciazy:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Marti ten termometr co wrzuciłam linka ma też opcje pomiaru otoczenia czyli np.temp. w pokoju, mleka czy wody w wanience. Jedynie on wydaje mi się dosyć dokładny, wcześniej miałam termoflash i właśnie głupoty wyświetlał albo 35 stopni, albo np. 41!!!

Marti ten termometr co wrzuciłam linka ma też opcje pomiaru otoczenia czyli np.temp. w pokoju, mleka czy wody w wanience. Jedynie on wydaje mi się dosyć dokładny, wcześniej miałam termoflash i właśnie głupoty wyświetlał albo 35 stopni, albo np. 41!!!

Czyli polecasz ten,uzywasz go rozumiem ? To chyba sobie zamowie,wydaje sie byc solidny,niemiecka marka i gwarancja i cena tez Ok.

reklama
Do góry