reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny
Ja po woli szykuje się do wizyty mam trochę stracha iść , od jakiegoś czasu zaczęły się skurcze przepowiadające

Moja mała też jest bardzo ruchliwa daje popalić przez cały dzień nie raz to trochę przesadza z tymi kopniakami
A co do wagi to ja wam powiem że u mnie gin który robił USG przy przyjęciu to trafił w 100% co do wagi syna

Powodzenia! U mnie też przed porodem waga trafiona w 10.

Wróciłam do domu,wszystkie lidlowe zakupy obczailam, wstawiłam na wątku zakupowym :)teraz idę sałatkę robić i poleżeć później trochę albo podrzemac :D Ciuszki mi schną na dworze,pewnie ostatnie dni ładnej pogody,niedługo będę mogła prasować i układać,wczoraj kupiliśmy łóżeczko,materace i inne dodatki do łóżeczka także tylko złożyć w październiku i będzie już kącik dla maleństw gotowy.

Ojeju, dziewczyny, dużo zdrówka dla Was! Niech te przeziębienia i inne choróbska szybko od Was uciekają :) mi trochę się dziś brzuch stawia i ciągnie, ale to pewnie dlatego że od rana latam po zakupach i sprzątam, mam dziś dużo energii. Mąż zabiera mnie w niedziele na żużel i właśnie dostałam telefon że wózek już do odbioru, hip hip huuuuuureeeeej :D
Wydałam też 100zł w aptece, więc praktycznie wszystko z wyprawki aptecznej już mam. Nie wiem tylko jaki kupić termometr bezdotykowy.

Miłego i słonecznego dnia!
Apropo ciężkiego oddechu i trudności w jego złapaniu to ja tak mam już regularnie od kilku tygodni....

Dziewczyny ja już po wszystkich dzisiejszych przygodach [emoji3] wyniki glukozy super więc cukrzycy brak[emoji3] kolor na włosach ujdzie , chociaż jakiś taki za bardzo beżowy. Ale i tak się szybko zmyje. Mała rośnie ma już 1.2 kg i wszystko ok. Ustaliliśmy wstępnie datę cc na 12.12 ale co będzie to się okaże [emoji3] @Zinc powodzenia na zabiegu. Trzymam kciuki. @marti zaraz zobaczę co tam kupiłaś!!! Super że wszystko ok na wizycie[emoji3] @ misianka powodzenia na wizycie. @Maggie ja kupiłam termometr w gemini bo akurat była promocja. Podobno ma dobre opinie. Zaraz wrzucę link. @

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry