reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny
Ja po woli szykuje się do wizyty mam trochę stracha iść , od jakiegoś czasu zaczęły się skurcze przepowiadające

Moja mała też jest bardzo ruchliwa daje popalić przez cały dzień nie raz to trochę przesadza z tymi kopniakami
A co do wagi to ja wam powiem że u mnie gin który robił USG przy przyjęciu to trafił w 100% co do wagi syna

Powodzenia! U mnie też przed porodem waga trafiona w 10.

Wróciłam do domu,wszystkie lidlowe zakupy obczailam, wstawiłam na wątku zakupowym :)teraz idę sałatkę robić i poleżeć później trochę albo podrzemac :D Ciuszki mi schną na dworze,pewnie ostatnie dni ładnej pogody,niedługo będę mogła prasować i układać,wczoraj kupiliśmy łóżeczko,materace i inne dodatki do łóżeczka także tylko złożyć w październiku i będzie już kącik dla maleństw gotowy.

Ojeju, dziewczyny, dużo zdrówka dla Was! Niech te przeziębienia i inne choróbska szybko od Was uciekają :) mi trochę się dziś brzuch stawia i ciągnie, ale to pewnie dlatego że od rana latam po zakupach i sprzątam, mam dziś dużo energii. Mąż zabiera mnie w niedziele na żużel i właśnie dostałam telefon że wózek już do odbioru, hip hip huuuuuureeeeej :D
Wydałam też 100zł w aptece, więc praktycznie wszystko z wyprawki aptecznej już mam. Nie wiem tylko jaki kupić termometr bezdotykowy.

Miłego i słonecznego dnia!
Apropo ciężkiego oddechu i trudności w jego złapaniu to ja tak mam już regularnie od kilku tygodni....

Dziewczyny ja już po wszystkich dzisiejszych przygodach [emoji3] wyniki glukozy super więc cukrzycy brak[emoji3] kolor na włosach ujdzie , chociaż jakiś taki za bardzo beżowy. Ale i tak się szybko zmyje. Mała rośnie ma już 1.2 kg i wszystko ok. Ustaliliśmy wstępnie datę cc na 12.12 ale co będzie to się okaże [emoji3] @Zinc powodzenia na zabiegu. Trzymam kciuki. @marti zaraz zobaczę co tam kupiłaś!!! Super że wszystko ok na wizycie[emoji3] @ misianka powodzenia na wizycie. @Maggie ja kupiłam termometr w gemini bo akurat była promocja. Podobno ma dobre opinie. Zaraz wrzucę link. @

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry