reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

A ja w końcu piekę
IMG_20170921_173616.jpg

Podzielę się wrażeniami. Użyłam mąki orkiszowej i ksylitolu.

Załączniki

• IMG_20170921_173616.jpg
    IMG_20170921_173616.jpg
    255,7 KB · Wyświetleń: 416
reklama
Oby tylko wyniki były ok :)
No ja też taka byłam... dziwna i muliło mnie strasznie.. bleee. Az mi się ostrego hindusa zachciało, a ja przecież nie lubię na ostro!!!
No oby oby bo nie usmiecha mi sie dieta ale jak trzeba bedzie to trudno wszystko dla dzidzi. Na wyniki musze poczekac do wtorku do wizyty bo ida bezposrednio do lekarza.

Zinc w moim poście masz linki i tam są programy warsztatów. Trwają ok 3 h, ale uważam że te bezpieczny maluch są ciekawsze, bo każdy ma fantom malucha i może poćwiczyć pierwsza pomoc przy np.przy zakrzsztuszeniu, czy bezdechu. Dodatkowo jest kilka stoisk firm gdzie można popytać o różne zagadnienia czy produkty.

Padiq wygląda apetycznie [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziękuję za słowa uznania [emoji5] mój facet powiedział że jest taki przesądy że chleb najlepiej pieką kobiety w ciąży i dziewice hihihihi
@padiq przepis jest z tej książki, spróbuję zrobić zdjęcie przepisu i Ci wysłać [emoji6]
1506002166-aaaaaa.jpeg

Nowe Mamusie witajcie [emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Książkę o chlebie masz... Moj maz szukal kiedys fajnej bo on piekl kiedys chleb. Jak sie przeprowadzilismy to piekarnik byl slaby, a czekalismy na remont zeby wymienic wszystko.No wiec remont jest i piekarnik bedzie nowy wiec moze ksiazke bym mu kupila... pokecasz?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :-) niby 13 grudnia, ale lekarka mówi, że może urodzić się w pierwszych dniach miesiąca, bo wychodzi zawsze większy jak na swój wiek, a poza tym często dzieci cukrzycowych mam lubią się rodzic wcześniej :-)
I ja 13 grudnia :) zobaczymy kiedy ostatecznie nam sie uda urodzic :)

Dzieci do nas przyjda jak beda gotowe :)

M@rcysia, Marlena, Gagatka jak przygotowania do przyjscia maluchow?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki:) ja po wizycie,wszystko jest w porządku dziewczyny maja 1095 i 1097 gram,choć jedna się zasłoniła i nie było widać,mam nadzieje,ze dalej jest dziewczynka Haha :D a zdj nie mam,bo dziś nie pokazały się ładnie wiec nie było co brać. Teraz idziemy na pizzę a potem Ikea :) miłego popołudnia!
Super, ze.u coreczek wszystko ok :) jak na dwojeczke to duze panny! Juz wszystkie dzieciaki ponad kilogram maja :)

Do góry