reklama
A ja w końcu piekę
Zobacz załącznik 823251
Podzielę się wrażeniami. Użyłam mąki orkiszowej i ksylitolu.
Koniecznie daj znać i napisz jak cukier po zjedzeniu kawałka [emoji5]
Ja odradzam kiwi. Cukier mi podniósł i się zestresowałam Ehh niedobre kiwi!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No oby oby bo nie usmiecha mi sie dieta ale jak trzeba bedzie to trudno wszystko dla dzidzi. Na wyniki musze poczekac do wtorku do wizyty bo ida bezposrednio do lekarza.Oby tylko wyniki były ok
No ja też taka byłam... dziwna i muliło mnie strasznie.. bleee. Az mi się ostrego hindusa zachciało, a ja przecież nie lubię na ostro!!!
Zinc w moim poście masz linki i tam są programy warsztatów. Trwają ok 3 h, ale uważam że te bezpieczny maluch są ciekawsze, bo każdy ma fantom malucha i może poćwiczyć pierwsza pomoc przy np.przy zakrzsztuszeniu, czy bezdechu. Dodatkowo jest kilka stoisk firm gdzie można popytać o różne zagadnienia czy produkty.
Padiq wygląda apetycznie [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Padiq wygląda apetycznie [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak,rosną ładnie już 28 tydzień,jedna się przekręciła i jest główka w dół a druga u góry ma główkę. Jednak już trochę dźwigam dlatego ten kręgosłup tak boliMarti ale masz już duże dziewczyny [emoji1]
M@gda
Moderatorka
Książkę o chlebie masz... Moj maz szukal kiedys fajnej bo on piekl kiedys chleb. Jak sie przeprowadzilismy to piekarnik byl slaby, a czekalismy na remont zeby wymienic wszystko.No wiec remont jest i piekarnik bedzie nowy wiec moze ksiazke bym mu kupila... pokecasz?Dziękuję za słowa uznania [emoji5] mój facet powiedział że jest taki przesądy że chleb najlepiej pieką kobiety w ciąży i dziewice hihihihi
@padiq przepis jest z tej książki, spróbuję zrobić zdjęcie przepisu i Ci wysłać [emoji6]
Nowe Mamusie witajcie [emoji4]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
I ja 13 grudnia zobaczymy kiedy ostatecznie nam sie uda urodzicHej :-) niby 13 grudnia, ale lekarka mówi, że może urodzić się w pierwszych dniach miesiąca, bo wychodzi zawsze większy jak na swój wiek, a poza tym często dzieci cukrzycowych mam lubią się rodzic wcześniej :-)
Dzieci do nas przyjda jak beda gotowe
M@rcysia, Marlena, Gagatka jak przygotowania do przyjscia maluchow?
Ostatnia edycja:
M@gda
Moderatorka
Znaczy taka dobra ja.w.ciazy nie mam wcale smaku... jak bylam w domu to maz doprawial, teraz mama.Witam serdecznie nowe Mamusie
Ale dopieprzylam zupę....
reklama
M@gda
Moderatorka
Super, ze.u coreczek wszystko ok jak na dwojeczke to duze panny! Juz wszystkie dzieciaki ponad kilogram majaHej dziewczynki ja po wizycie,wszystko jest w porządku dziewczyny maja 1095 i 1097 gram,choć jedna się zasłoniła i nie było widać,mam nadzieje,ze dalej jest dziewczynka Haha a zdj nie mam,bo dziś nie pokazały się ładnie wiec nie było co brać. Teraz idziemy na pizzę a potem Ikea miłego popołudnia!