reklama
M@gda
Moderatorka
Witaj Gagatka, fajnie, że nas coraz więcej.Cześć dziewczyny :-) właśnie dołączyłam do forum, oraz tej grupy. Jestem przyszła grudniowa mama :-) w brzuszku czeka chlopczyk-Antoś.
Pozdrawiam wszystkie grudniowe mamy :-)
Na kiedy macie termin?? Masz już jakieś maleństwa??
M@gda
Moderatorka
Oby tylko wyniki były okJaka ja dzis niedodudana po tej glukozie jestem mdli mnie senna jestem jakos za pierwszym razem jakos tak mi latwiej poszlo wypicie tego swinstwa i wogole lepiej sie czulam.
No ja też taka byłam... dziwna i muliło mnie strasznie.. bleee. Az mi się ostrego hindusa zachciało, a ja przecież nie lubię na ostro!!!
Zinc
Fanka BB :)
Dziękuję za słowa uznania [emoji5] mój facet powiedział że jest taki przesądy że chleb najlepiej pieką kobiety w ciąży i dziewice hihihihiWyglądają pysznie. Poproszę przepis.
@padiq przepis jest z tej książki, spróbuję zrobić zdjęcie przepisu i Ci wysłać [emoji6]
Nowe Mamusie witajcie [emoji4]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też witam nowe koleżanki. Chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że te warsztaty "mamo to ja" Link do: Bezpłatne Warsztaty Mamo to Ja - Babyonline.pl
to kompletnie strata czasu, za to te "bezpieczny maluch" Link do: Bezpieczny Maluch
były bardzo fajne i te polecam.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
to kompletnie strata czasu, za to te "bezpieczny maluch" Link do: Bezpieczny Maluch
walczacamama
Może coś w tym być odkąd jestem w ciąży zaczęły mi wychodzić pieczone ciasta. Co prawda teraz ich nie mogę jeść ale innym smakująDziękuję za słowa uznania [emoji5] mój facet powiedział że jest taki przesądy że chleb najlepiej pieką kobiety w ciąży i dziewice hihihihi
@padiq przepis jest z tej książki, spróbuję zrobić zdjęcie przepisu i Ci wysłać [emoji6]
Nowe Mamusie witajcie [emoji4]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej,tez mam termin na 13 grudnia,ale ja spodziewam się bliźniątHej :-) niby 13 grudnia, ale lekarka mówi, że może urodzić się w pierwszych dniach miesiąca, bo wychodzi zawsze większy jak na swój wiek, a poza tym często dzieci cukrzycowych mam lubią się rodzic wcześniej :-)
Zinc
Dzięki za opinie, a co jest na tych warsztatach, jak to wygląda i ile trwa? Proszę napisz tak ogólnie [emoji4]Ja też witam nowe koleżanki. Chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że te warsztaty "mamo to ja" Link do: Bezpłatne Warsztaty Mamo to Ja - Babyonline.pl
Hej dziewczynki ja po wizycie,wszystko jest w porządku dziewczyny maja 1095 i 1097 gram,choć jedna się zasłoniła i nie było widać,mam nadzieje,ze dalej jest dziewczynka Haha a zdj nie mam,bo dziś nie pokazały się ładnie wiec nie było co brać. Teraz idziemy na pizzę a potem Ikea miłego popołudnia!
reklama
Zinc
Hindus na ostro [emoji5] nieźle to brzmi zwłaszcza u ciężarnej hahahaOby tylko wyniki były ok
No ja też taka byłam... dziwna i muliło mnie strasznie.. bleee. Az mi się ostrego hindusa zachciało, a ja przecież nie lubię na ostro!!!