reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Jaka ja dzis niedodudana po tej glukozie jestem mdli mnie senna jestem jakos za pierwszym razem jakos tak mi latwiej poszlo wypicie tego swinstwa i wogole lepiej sie czulam.
Oby tylko wyniki były ok :)
No ja też taka byłam... dziwna i muliło mnie strasznie.. bleee. Az mi się ostrego hindusa zachciało, a ja przecież nie lubię na ostro!!!

Wyglądają pysznie. Poproszę przepis.
Dziękuję za słowa uznania [emoji5] mój facet powiedział że jest taki przesądy że chleb najlepiej pieką kobiety w ciąży i dziewice hihihihi
@padiq przepis jest z tej książki, spróbuję zrobić zdjęcie przepisu i Ci wysłać [emoji6]
1506002166-aaaaaa.jpeg

Nowe Mamusie witajcie [emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję za słowa uznania [emoji5] mój facet powiedział że jest taki przesądy że chleb najlepiej pieką kobiety w ciąży i dziewice hihihihi
@padiq przepis jest z tej książki, spróbuję zrobić zdjęcie przepisu i Ci wysłać [emoji6]
1506002166-aaaaaa.jpeg

Nowe Mamusie witajcie [emoji4]

Może coś w tym być :) odkąd jestem w ciąży zaczęły mi wychodzić pieczone ciasta. Co prawda teraz ich nie mogę jeść ale innym smakują :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też witam nowe koleżanki. Chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że te warsztaty "mamo to ja" Link do: Bezpłatne Warsztaty Mamo to Ja - Babyonline.pl
to kompletnie strata czasu, za to te "bezpieczny maluch" Link do: Bezpieczny Maluch
były bardzo fajne i te polecam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzięki za opinie, a co jest na tych warsztatach, jak to wygląda i ile trwa? Proszę napisz tak ogólnie [emoji4]

Hej dziewczynki:) ja po wizycie,wszystko jest w porządku dziewczyny maja 1095 i 1097 gram,choć jedna się zasłoniła i nie było widać,mam nadzieje,ze dalej jest dziewczynka Haha :D a zdj nie mam,bo dziś nie pokazały się ładnie wiec nie było co brać. Teraz idziemy na pizzę a potem Ikea :) miłego popołudnia!

reklama
Do góry