reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

A w ogole, tak jak juz kilka razy mówił mi maz - zglupialam!! Ciuchow mam jakbym co najmniej trojki sie.spodziewala :) Chyba z tydzien bede orasowac jak juz to wszystko popiore :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój też mi to mówi ;) ostatnio stwierdził że Jaś już ma więcej ciuszkow niż my oboje :) na pewno więcej niż ja teraz [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja robiłam 3d II trymestr w Centrum Medycznym Praga, koszt 220zł, zdjęcia bardzo ładne, lekarz przemiły i na prawdę zależało mu na ładnym ujęciu, nawet prosił abym się inaczej położyła żeby było lepiej widać. Dostałam dwie płyty: z filmem z badania i że zdjęciami. Jedyny minus że jakoś tak to jest zapisane że nie wszędzie się otwiera.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za informację :) Pewnie skorzystam. A jakieś zdjęcia drukuja czy tylko płytka?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny pochwalę się dzisiaj, dostałam zakwas żytni od mojej mamy i upiekłam dwa pierwsze w swoim życiu żytnie chlebki :) drugi raz w ogóle chleb piekłam
1505990397-aaaaaa.jpeg

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Wyglada baaaardzo apetycznie. Zjadlabym kromeczke w porywach do 4...

Az nie wierze ze.to mowie... bo wlasnie leze i odpoczywam.po jedzeniu (alez dobrym jedzeniem mozna sie zmeczyc). Nawet dziecku mowilam, zeby sie posunelo bo dlugo takiego dobrego nie jadlysmy ;)

Dziękuję,
Wszystko dobrze. Młody ma duzo siły wiec co chwile dostaje kopniaka. Wybiera te delikatne miejsca np boczki [emoji5]. Jestem tak dziwnie spokojna w tej ciąży ze aż sama siebie zadziwiam. Ciagle ktoś mnie pyta co jeszcze mi jest potrzebne a ja mam wrażenie ze nic... dopiero potem do mnie dociera ze w zasadzie poza ciuszkami to nie mam nic... moze to taka jesienna melancholia? A moze jeszcze skupiam sie na starszych dzieciach bo wiem ze za chwile aż tyle czasu nie będę dla nich miała. W poniedziałek usg to zobaczymy jak robaczek sie rozwija [emoji5]
Pewnie po trochu melancholia, po trochu dzieci. Pogoda tez nie nastraja.

Ja nadalnie zdecydowalam co do niektorych rzeczy... mialam wczoraj laktator wybrac a nie bardzo mialam kiedy na kompa usiasc, bo u mamy jestem, a u niej komputer jest w pokoju w ktorym lekvje daje (mama jest nauczycielka matematyki ) i jak konczy prywatne lekcje to juz pozno jest. Wczoraj jak mialam ten wysyp wiadomosci to skonczyla lekcje i miala jazdy. Ale jak.wrocila to jej.sie buzia nie zamykala bo taka podekscytowana byla, ze sama!! jechala. I co chwile pytala sie czy jak rusza to dobrze.pamieta ze... Wiec wylaczylam kompa i z poszukiwan laktatora nici :)

reklama
Ktora z.was bybiera sie.na targi mama ville w Warszawie? Ja w sumie nie bardzo mam czas, ale chetnie bym pojechala...

Do góry