reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

A w ogole, tak jak juz kilka razy mówił mi maz - zglupialam!! Ciuchow mam jakbym co najmniej trojki sie.spodziewala :) Chyba z tydzien bede orasowac jak juz to wszystko popiore :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój też mi to mówi ;) ostatnio stwierdził że Jaś już ma więcej ciuszkow niż my oboje :) na pewno więcej niż ja teraz [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja robiłam 3d II trymestr w Centrum Medycznym Praga, koszt 220zł, zdjęcia bardzo ładne, lekarz przemiły i na prawdę zależało mu na ładnym ujęciu, nawet prosił abym się inaczej położyła żeby było lepiej widać. Dostałam dwie płyty: z filmem z badania i że zdjęciami. Jedyny minus że jakoś tak to jest zapisane że nie wszędzie się otwiera.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za informację :) Pewnie skorzystam. A jakieś zdjęcia drukuja czy tylko płytka?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny pochwalę się dzisiaj, dostałam zakwas żytni od mojej mamy i upiekłam dwa pierwsze w swoim życiu żytnie chlebki :) drugi raz w ogóle chleb piekłam
1505990397-aaaaaa.jpeg

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Wyglada baaaardzo apetycznie. Zjadlabym kromeczke w porywach do 4...

Az nie wierze ze.to mowie... bo wlasnie leze i odpoczywam.po jedzeniu (alez dobrym jedzeniem mozna sie zmeczyc). Nawet dziecku mowilam, zeby sie posunelo bo dlugo takiego dobrego nie jadlysmy ;)

Dziękuję,
Wszystko dobrze. Młody ma duzo siły wiec co chwile dostaje kopniaka. Wybiera te delikatne miejsca np boczki [emoji5]. Jestem tak dziwnie spokojna w tej ciąży ze aż sama siebie zadziwiam. Ciagle ktoś mnie pyta co jeszcze mi jest potrzebne a ja mam wrażenie ze nic... dopiero potem do mnie dociera ze w zasadzie poza ciuszkami to nie mam nic... moze to taka jesienna melancholia? A moze jeszcze skupiam sie na starszych dzieciach bo wiem ze za chwile aż tyle czasu nie będę dla nich miała. W poniedziałek usg to zobaczymy jak robaczek sie rozwija [emoji5]
Pewnie po trochu melancholia, po trochu dzieci. Pogoda tez nie nastraja.

Ja nadalnie zdecydowalam co do niektorych rzeczy... mialam wczoraj laktator wybrac a nie bardzo mialam kiedy na kompa usiasc, bo u mamy jestem, a u niej komputer jest w pokoju w ktorym lekvje daje (mama jest nauczycielka matematyki ) i jak konczy prywatne lekcje to juz pozno jest. Wczoraj jak mialam ten wysyp wiadomosci to skonczyla lekcje i miala jazdy. Ale jak.wrocila to jej.sie buzia nie zamykala bo taka podekscytowana byla, ze sama!! jechala. I co chwile pytala sie czy jak rusza to dobrze.pamieta ze... Wiec wylaczylam kompa i z poszukiwan laktatora nici :)

reklama
Ktora z.was bybiera sie.na targi mama ville w Warszawie? Ja w sumie nie bardzo mam czas, ale chetnie bym pojechala...

Do góry