padiq
Fanka BB :)
Witam,
Czy któraś Was ogląda porody na ipla.pl?
Ja nie oglądam. A dlaczego pytasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam,
Czy któraś Was ogląda porody na ipla.pl?
Ja robiłam 3d II trymestr w Centrum Medycznym Praga, koszt 220zł, zdjęcia bardzo ładne, lekarz przemiły i na prawdę zależało mu na ładnym ujęciu, nawet prosił abym się inaczej położyła żeby było lepiej widać. Dostałam dwie płyty: z filmem z badania i że zdjęciami. Jedyny minus że jakoś tak to jest zapisane że nie wszędzie się otwiera.Cześć dziewczyny, niestety i mnie dopadła choroba jestem bardzo "pociągająca" i głowa mi pęka od zatok..
Chciałabym zrobić sobie dodatkowo USG III trymestru aby mieć na pamiątkę zdjęcia z 3D. Mój doktorek ma tylko takie najprostsze USG. Możecie polecić jakieś fajne miejsce w Warszawie? Z dobrym sprzętem i miłym lekarzem
Miłego dnia dla wszystkich i pięknych wizyt dla wizytujacych. Ja wracam pod kocyk.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A tak z ciekawości... ja zawsze w ciąży lubiłam takie cos oglądać. Kiedyś była motorówka zagraniczna a teraz polska znalazłam. Byłam ciekawa Waszych odczuć. Tam tak ładnie rozmawiają z pacjentami ☺Ja nie oglądam. A dlaczego pytasz?
Witajcie dziewczyny! Marlena super, zw do nas.dolaczasz na kiedy masz termin, czekasz na synka czy coreczke?Część dziewczyny jestem nową grudniową mamą. Miło mi być wśród mam
Manique, co u ciebie? Nie odzywasz sie.ostatnio jak malenstwo?A tak z ciekawości... ja zawsze w ciąży lubiłam takie cos oglądać. Kiedyś była motorówka zagraniczna a teraz polska znalazłam. Byłam ciekawa Waszych odczuć. Tam tak ładnie rozmawiają z pacjentami [emoji5]
Dziękuję,Manique, co u ciebie? Nie odzywasz sie.ostatnio jak malenstwo?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Poodpisuje wam nalezycie jak do.domu wroce, bo dobabci.wyszlam. Pogoda okropna, jak tam dotre to posiedze troche zwby sie rozgrzac. Zreszta babcia jeszcze uszka z barszczem grzeje wiec pewnienajem sie niemilosiernie przy okazji.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom