@Marti92 ja myślałam jeszcze o takim małym regale z trzema lub czterema koszykami wiklinowymi, np. w Jysku są takie. Żeby postawić ten regał obok łóżeczka w naszej sypialni. Jest mniej więcej wysokości takiej jak łóżeczko. Można schować tam do tych koszyków najpotrzebniejsze rzeczy a na nim postawić rzeczy niezbędne np. wodę do przebywania itp. Co myślicie? Teraz kosztuje 170zł za regał z trzema koszami. Chodzę już z zamiarem kupna kilka dni, ale nie mogę się zdecydować. W sumie czego wymagam, jak dwa tygodnie wzór zwykłego kocyka z minky na allegro wybieram....
reklama
Hej dziewczyny
Udanych wizyt życzę
Ja się koszmarnie czuje wstałam dziś z bólem nóg zaczynam się już czuć tak jak przy poprzednich ciążach na finiszu a tu jeszcze trochę czasu jest do końca
Co do rzeczy dla małej to będę je trzymać na komodzie koło tv w koszyczku bo miejsca brak na jakie kolwiek nowe szafki
Dziewczyny wy tez cierpicie na bezsenność bo ja nie mogę spać pośpię 2 godziny i mam oczy jak 5 złotówki.
M@rcysia Witaj
Udanych wizyt życzę
Ja się koszmarnie czuje wstałam dziś z bólem nóg zaczynam się już czuć tak jak przy poprzednich ciążach na finiszu a tu jeszcze trochę czasu jest do końca
Co do rzeczy dla małej to będę je trzymać na komodzie koło tv w koszyczku bo miejsca brak na jakie kolwiek nowe szafki
Dziewczyny wy tez cierpicie na bezsenność bo ja nie mogę spać pośpię 2 godziny i mam oczy jak 5 złotówki.
M@rcysia Witaj
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
O widze zrobilam burze na manne ja dziś pewnie będę jadła tez,trzeci dzień z rzedu,ja uwielbiam maliny a manna z malinami smakuje obłędnie
tez podlaczam sie do pytania jak to zrobić żeby mieć pod reka to wszystko koło łóżeczka
Hehh ja też sobie podjadam kasze mannę ale posypaną dużą ilością kakao hi hi
M@gda
Moderatorka
Ja na szczescie spie niezle, ale spalam zawsze jak zabita, a teraz budza mnie najmniejsze hałasy, widicznie organizm przestawia sie na tryb czuwaniaHej dziewczyny
Udanych wizyt życzę
M@rcysia Witaj
A nogi to tak skurczowo cie bolą? Moze magnezu byc pobrala?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
A mnie nie skusicie [emoji14] nie lubie manny [emoji14]Hehh ja też sobie podjadam kasze mannę ale posypaną dużą ilością kakao hi hi
M@gda
Moderatorka
A mnie nie skusicie [emoji14] nie lubie manny [emoji14]Hehh ja też sobie podjadam kasze mannę ale posypaną dużą ilością kakao hi hi
M@gda
Moderatorka
padiq
Ja sobie kupiłam taki mandelmus to jest krem z migdałów tam jest bardzo mało cukru. Położna mi go poleciła bo sama ma problemy z cukrem i jem dwie łyżeczki tego i to trochę mnie zamuli i jest lepiej [emoji5]
Robiłam sernik z dyni ale tutaj w Niemczech nie ma sera na sernik w sklepach i kupiłam taki a'la ser i nie wyszedł mi ale trochę zjadłam i cukier Ok. Robiłam ciasto marchewkowe i tez Ok ale szału ze smakiem nie było. Teraz mam przepis na brownie z cukini i chyba je sprobuje zrobić. Mogę Ci podesłać jak coś znajdę ciekawego z przepisów. Mnie diabetolog mówił ze przepis każdy można modyfikować używając maki pełnoziarnistej lub jakiejś orkiszowej czy amarantusa ( można pomieszać pare mam) dodać polowe cukru niż w przepisie tam sa jajka przeważnie i masło wiec to się rozkłada na inne składniki i takie coś można jeść ale tez nie cała brytfanke [emoji87][emoji85] takto to jabłka kupuje słodkie i jem dwa dziennie na II sniadanie z owsianka i orzechami i albo w soku z buraka i marchewki (mega słodkie!!) albo z jogurtem greckim na podwieczorek i jem tak już trzeci tydzień i trochę zaspokaja na słodkości. Ale ja to samo za czekolada płacze. Taka nutelle prosto ze słoika zjeść [emoji87][emoji85]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Poproszę przepis na to brownie z cukini.
reklama
Zinc
Czasami mam cały dzień super wyniki, a czasami coś wyskoczy wyżej...Link do: Brownie z cukinii - najlepsze dietetyczne ciasto [PRZEPIS]
Koleżanka robiła i mówiła ze pycha.
A jak Ci wychodzi cukier? Przekraczasz czasami czy mieścisz się w tych normach??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom