reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Marti92 ja myślałam jeszcze o takim małym regale z trzema lub czterema koszykami wiklinowymi, np. w Jysku są takie. Żeby postawić ten regał obok łóżeczka w naszej sypialni. Jest mniej więcej wysokości takiej jak łóżeczko. Można schować tam do tych koszyków najpotrzebniejsze rzeczy a na nim postawić rzeczy niezbędne np. wodę do przebywania itp. Co myślicie? Teraz kosztuje 170zł za regał z trzema koszami. Chodzę już z zamiarem kupna kilka dni, ale nie mogę się zdecydować. W sumie czego wymagam, jak dwa tygodnie wzór zwykłego kocyka z minky na allegro wybieram....

reklama
Hej dziewczyny
Udanych wizyt życzę
Ja się koszmarnie czuje wstałam dziś z bólem nóg zaczynam się już czuć tak jak przy poprzednich ciążach na finiszu a tu jeszcze trochę czasu jest do końca
Co do rzeczy dla małej to będę je trzymać na komodzie koło tv w koszyczku bo miejsca brak na jakie kolwiek nowe szafki
Dziewczyny wy tez cierpicie na bezsenność bo ja nie mogę spać pośpię 2 godziny i mam oczy jak 5 złotówki.

M@rcysia Witaj

O widze zrobilam burze na manne :D ja dziś pewnie będę jadła tez,trzeci dzień z rzedu,ja uwielbiam maliny a manna z malinami smakuje obłędnie :p
tez podlaczam sie do pytania jak to zrobić żeby mieć pod reka to wszystko koło łóżeczka

Hehh ja też sobie podjadam kasze mannę ale posypaną dużą ilością kakao hi hi :D

Hej dziewczyny
Udanych wizyt życzę
Ja się koszmarnie czuje wstałam dziś z bólem nóg zaczynam się już czuć tak jak przy poprzednich ciążach na finiszu a tu jeszcze trochę czasu jest do końca
Co do rzeczy dla małej to będę je trzymać na komodzie koło tv w koszyczku bo miejsca brak na jakie kolwiek nowe szafki
Dziewczyny wy tez cierpicie na bezsenność bo ja nie mogę spać pośpię 2 godziny i mam oczy jak 5 złotówki.

M@rcysia Witaj
Ja na szczescie spie niezle, ale spalam zawsze jak zabita, a teraz budza mnie najmniejsze hałasy, widicznie organizm przestawia sie na tryb czuwania :)

A nogi to tak skurczowo cie bolą? Moze magnezu byc pobrala?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie kupiłam taki mandelmus to jest krem z migdałów tam jest bardzo mało cukru. Położna mi go poleciła bo sama ma problemy z cukrem i jem dwie łyżeczki tego i to trochę mnie zamuli i jest lepiej [emoji5]
Robiłam sernik z dyni ale tutaj w Niemczech nie ma sera na sernik w sklepach i kupiłam taki a'la ser i nie wyszedł mi ale trochę zjadłam i cukier Ok. Robiłam ciasto marchewkowe i tez Ok ale szału ze smakiem nie było. Teraz mam przepis na brownie z cukini i chyba je sprobuje zrobić. Mogę Ci podesłać jak coś znajdę ciekawego z przepisów. Mnie diabetolog mówił ze przepis każdy można modyfikować używając maki pełnoziarnistej lub jakiejś orkiszowej czy amarantusa ( można pomieszać pare mam) dodać polowe cukru niż w przepisie tam sa jajka przeważnie i masło wiec to się rozkłada na inne składniki i takie coś można jeść ale tez nie cała brytfanke [emoji87][emoji85] takto to jabłka kupuje słodkie i jem dwa dziennie na II sniadanie z owsianka i orzechami i albo w soku z buraka i marchewki (mega słodkie!!) albo z jogurtem greckim na podwieczorek i jem tak już trzeci tydzień i trochę zaspokaja na słodkości. Ale ja to samo za czekolada płacze. Taka nutelle prosto ze słoika zjeść [emoji87][emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Poproszę przepis na to brownie z cukini.

reklama
Do góry