reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Chwale się:
To jest ten najnowszy kocyk, ale niestety wyszedł ciut maly, bo mi się włoczki pokończyły. jeszcze po jednym rzędzie w każdym kolorze by się przydał. Minimum jeszcze ten biały na końcu. Ale nic, ten sie przyda, a zrobię nowy taki, tylko może tym razem jakieś róże kupię... :)
1505714288-aaaaaa.jpeg

A to jest poprzedni kocyk. Zdjecie nie jest najlepsze, ale ten kocyk jest juz duży i bedzie ciepły :)
1505714316-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Zinc Możesz się wybrać,skontrolować zabki warto :)
A ja jeszcze wrócę do tematu rożków,bo nie mogę się zdecydować i nic nie zamówiłam jeszcze. Jakie lepsze,te z wkładka usztywniane czy miękkie ? Chce kupić taki ciepły rożek z minky,ale miękki czy usztywniany :eek:
Ja z 15 lat temu tez leczyłam kanałowo jednego zęba na żywca, bo miałam tak poskręcane korzenie, że do jednego w ogóle nie mogła się dostać i dopiero bez znieczulenia jak zabolało to wiedziała, że trafiła na nerw... plus jest taki, że nikt nigdy nie poprawiał zęba i jak go zaplombowała tak jest do dziś - kłopotów z nim nie było później. O dziwo nie wspominam tego bardzo źle.
ale hardcore bez znieczulenia zęba,odważna byłaś :D

Dzień dobry. Powodzenia wizytującym dziś.
Ja wstałam czuje się trochę lepiej,ale moj nos zatkany i ten kaszel dokucza wiec dzwonię do lekarza zaraz.
@M@gda jakie cudne te kocyki,zazdroszczę,ze ja nie umiem i nie miałabym chyba cierpliwości tak siedzieć i robić :D super na prawdę.
A co do rożków to chce dziś wreszcie zamówić,ale tak się zastanawiam czy ten usztywniany nie będzie lepszy czy to zbędne jest i miękki lepiej.
Miłego dnia :)

Magda ale śliczne kocyki[emoji846]
Marti ja też wole miękki rozek, twardy przydaje się jak dziadkowie czy ktoś inny nie mający pewności chce zawinięte maleństwo wziąć na ręce.
Powodzenia dla wizytujących i miłego dnia dla wszystkich [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja kupilam usztywniany z racji ze to nasze pierwsze i wszystkie mamy w około mi mówią żeby usztywniany a że potem można wyjać wkładke jakby co.
Powodzenia na wizytach dziewczynki samych dobrych wiadomości.

@Zinc Możesz się wybrać,skontrolować zabki warto :)
A ja jeszcze wrócę do tematu rożków,bo nie mogę się zdecydować i nic nie zamówiłam jeszcze. Jakie lepsze,te z wkładka usztywniane czy miękkie ? Chce kupić taki ciepły rożek z minky,ale miękki czy usztywniany :eek:
:D
Chyba Millo juz pisala, że wg niej miękki:)
Hejcia:*

Marti ja wole miekki bez wkladki:)
C

reklama
Dzień dobry moje drogie wróciłam do Was :)
Miłego dnia
U mnie dzisiaj dzień prania i zmiany garderoby z letniej na zimową. worki próżniowe zakupione wiec do dzieła ;)

Aaaa i oczywiście powodzenia na wizytach ! !! :)

Ostatnia edycja:
Do góry