reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja mam jeden spiworek z la millou i taki misiowaty kombinezon z hm, myślę że na razie wystarczy, a potem zobaczymy jaka będzie pogoda i jak duży maluch [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja mam jeden spiworek z la millou i taki misiowaty kombinezon z hm, myślę że na razie wystarczy, a potem zobaczymy jaka będzie pogoda i jak duży maluch [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam dokładnie ten sam zestaw :)
Miś z hm i spiworek z La Millou, swoją drogą jest świetny i jestem w nim zakochana :)
Dostałam tez kilka komninezonow na różne rozmiary od siostry ciotecznej wiec myślę, że ta pierwsza zime przetrwamy na tym. Ewentualnie coś uzupełnie jak juz mały się pojawi i będę potrzebowała jakiegoś konkretnego rozmiaru :)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a co z kombinezonem dla dzidziusiow? Kupujecie taki zwykły czy taki w formie śpiworka? Pierwsza córka urodziła się w maju więc nie znam takich problemów

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam juz jeden, kiedyś reniuszek wrzuciła taki, który można zmienić z jednego na drugi, bo są suwaczki między nóżkami. Kupiłam taki sam, bo mi sie bardzo spodobał. jesli chcesz mogę zdjęcie wrzucić później. Ale to jest rozmiar 56, co prawda spore 56, ale nadal małe. Na OLX znalazłam ładny kombinezonik na rozmiar 62 za 10 zł i mam zamiar go kupić, już się z dziewczyną ugaduję. To już jest normalny kombinezon z nóżkami. Mam nadzieję, że długiej zimy nie będzie, ale wolę mieć 2 opcje w 'razie gdyby".

Ja mam juz jeden, kiedyś reniuszek wrzuciła taki, który można zmienić z jednego na drugi, bo są suwaczki między nóżkami. Kupiłam taki sam, bo mi sie bardzo spodobał. jesli chcesz mogę zdjęcie wrzucić później. Ale to jest rozmiar 56, co prawda spore 56, ale nadal małe. Na OLX znalazłam ładny kombinezonik na rozmiar 62 za 10 zł i mam zamiar go kupić, już się z dziewczyną ugaduję. To już jest normalny kombinezon z nóżkami. Mam nadzieję, że długiej zimy nie będzie, ale wolę mieć 2 opcje w 'razie gdyby".
No i dodam, że jeśli będzie potrzebne dodatkowe okrycie to raczek kocykiem. Ale to jeszcze nie zdecydowałam.

Podeślij zdjęcie tego kombinezonka rozpinanego albo jak go znalezc

Podeślij zdjęcie tego kombinezonka rozpinanego albo jak go znalezc
1505071719-aaaaaa.jpeg

Tam po wewnetrznej stronie nóżek sa suwaczki, ktore mozna rozsunac i zasunac na spiworek.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1505071719-aaaaaa.jpeg

Tam po wewnetrznej stronie nóżek sa suwaczki, ktore mozna rozsunac i zasunac na spiworek.

Mam taki ale w rozmiarze 62 :happy2:
Mama znalazła mi w Pl w lumpku taki malutki ocieplany w rozmiarze 56 więc w razie czego jak 62 będzie za duży to wykorzystam ten mniejszy. Mam też kilka innych w większych rozmiarach.

Załączniki

• IMG-20170908-WA0005.jpg
    IMG-20170908-WA0005.jpg
    90,9 KB · Wyświetleń: 90
Mam taki ale w rozmiarze 62 :happy2:
Mama znalazła mi w Pl w lumpku taki malutki ocieplany w rozmiarze 56 więc w razie czego jak 62 będzie za duży to wykorzystam ten mniejszy. Mam też kilka innych w większych rozmiarach.

Bardzo ladne serduszka :) wyglada uroczo :) to masz jak ja 56 i 62. Myslisz ze większe beda potrzebne ?

Bardzo ladne serduszka :) wyglada uroczo :) to masz jak ja 56 i 62. Myslisz ze większe beda potrzebne ?

Ciezko przewidziec. Zalezy od zimy i jakie duże będą dzieciaczki. Mam chyba 2 w rozmiarze 68 i 74 po synu. W razie czego mogę je wykorzystać, chociaż porównując z tym najmniejszym wydają się być ogromne :laugh2: Moim zdaniem nie ma sensu kupować większych na zapas. Zobaczysz jak to będzie i najwyżej ogarniesz później to co potrzebne.

reklama
Dziewczyny u mnie nici z zakupów były,kupiłam tylko nowa deskę do prasowanai :p,przeziębienie mnie łapie i się fatalnie czuje :/ spałam w dzień trochę,mam nadzieje,ze trochę pospie w nocy tez. Miłej nocki. A ten kombinezonik M@gda śliczny gdzie taki można kupić,proszę jakiś namiar:)
Dobranoc

Do góry