reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

hmmm mam 29 wiosenek,mieszkam na mazurach :p jesteśmy z mężem od 10 lat ,a o nasza kruszynkę staraliśmy się 3 latka. teraz zaczyna mi się 24 tydzień ciąży :) ogólnie objawy miałam słabe ,jedyne co mi dokuczało najbardziej to zawroty głowy ,no i teraz niestety biodro lewe daje czasem popalić ;/
też mam 29 lat :) Fajnie ,że w końcu wam się udało teraz najważniejsze żeby wszystko było dobrze ;) Już nie dużo do końca to pewnie szybko nam to zleci :)

reklama
Dzień dobry :)
Bardzo fajna ta biedronkowa promocja. Gdybym nie miała obiecanego proszku i płynu z Niemiec to bym już tam teraz stała i czekała aż otworzą ^^

Pampararam jaki dziś tydzień? 25+0, jaaaj :D Jeszcze tylko 15 :)

@Neviiii cześć! Miło Cię poznać :)

@Zinc i reszcie wizytujących, których nie widzę w kalendarzu, samych dobrych wiadomości :*

Mr Malec przykro mi z powodu klotni z mezem i tego ze jest uparty jak osioł i argumenty do Niego nie docieraja:/
Jak dla mnie to jestes zza dobra dla Niego!To Ty powinnas trzasnac telefonem i niech On sie martwi i przeprasza!
Gieer oo nie!Tez bym sie wkur****.
Reniuszek podoba mi sie Twoje podejscie:)

My wczoraj mielismy fajny dzien bo pojechalismy ze znajomymi Radka z pracy do takiego Parku ze zwierzętami ktore mozna karmić i jest duzy plac zabaw dla dzieci..staw.No super po prostu i caly dzien zleciał:)

Aaaaa dzis mam stres od rana i w kiblu siedze z rozwo bo Leo idzie na 3 h sam do Przedszkola na 9 :O !!!chyba zwariuje:p albo bede sie czaic pod Przedszkolem jak nawiedzona mamcia buhahaha

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ;*
Dziekuje za wszystkie słowa jesteście nieocenione jak zawsze ;* co ja bym bez was zrobiła ;*
Dzis zaczełam 26 tc ;) 104 dni do porodu jej ;)nie moge sie doczekac mojego spotkania z Emisią ;*

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ;*
Dziekuje za wszystkie słowa jesteście nieocenione jak zawsze ;* co ja bym bez was zrobiła ;*
Dzis zaczełam 26 tc ;) 104 dni do porodu jej ;)nie moge sie doczekac mojego spotkania z Emisią ;*

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie stresuj sie kochana ja też uważam że powinien sobie to przemyśleć i sie odezwać do ciebie a nie ty on zawinił. Myśl o dzidzi nie denerwuj sie odstresuj i ciesz sie tym ze jeszcze 104 dni i dzidzia z toba bedzie.

Dzień dobry wszystkim. Ja pochwale się moja poducha,dziś pierwszy raz na niej spałam i powiem,ze ten kto ja wymyślił jest genialny!:D
Tak spałam,ze nawet do toalety nie wstawałam ani razu!:yes:
Ja czuje się przeziębiona i w ogóle mi ciężko oddychaćo_O
IMG_3749.JPG
muszę się umówić na wizytę do lekarza. Tymczasem herbatka i prysznic,coś poczytam i lecę na zajęcia.
@eklerkaa mniam mirinda,zawsze mam chętkę,ale tu nigdzie nie mogę dostać,mirinde głównie pije jak jedziemy do męża rodziny albo jak jestem w PL
Witaj @Neviiii :)

Miłego dnia i powodzenia na wizytach!

Załączniki

• IMG_3749.JPG
    IMG_3749.JPG
    741,1 KB · Wyświetleń: 327
reklama
Do góry