reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Spróbuj przejść sie po pokoju. Gdy mi któreś uciska gdzieś boleśnie wstaję i robie kilka kroków. Wtedy Maluch zmienia pozycję i nie boli. Ale też może coś tam Ci sie rozszerzać i stąd te dolegliwości.

Spróbuj przejść sie po pokoju. Gdy mi któreś uciska gdzieś boleśnie wstaję i robie kilka kroków. Wtedy Maluch zmienia pozycję i nie boli. Ale też może coś tam Ci sie rozszerzać i stąd te dolegliwości.
Poszlam na pole z psem sie przejsc i faktycznie przeszło ale ciezko bylo zejsc ze schodow a co dopiero ubrac buty.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też już nie śpię. Obudził mnie głód [emoji12]
Zrobiłam sobie kanakpe i dalej do łóżka może jeszcze trochę po śpię [emoji4]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Ja też już nie śpię i tez mnie brzuch ciągnie...
A pogoda paskudna, szaro, biuro i leje...
Zaraz idę coś zjeść :-D
Miłego dnia!
A czy dzisiaj mamy jakieś wizyty? Jeśli tak to powodzenia i trzymam kciuki!!!

Ja też w nocy kręciłam się z boku na bok, bo Lenka uciskala na lewa stronę. Ale teraz już wstaje i jest ok :) za chwilę robię w szafie porządki i jadę z przyjaciółkami na babskie zakupy do ciucholandu :) wieczorem może uda się pojechać w większym gronie do Torunia na Bella Sky Festiwal do Torunia, to takie różne aranżacje świetlne na budynkach Starego Rynku :)
Miłego dnia i powodzenia dla wizytujacych :*

Hejka:)i ja nie spie.W nocy budze sie z tysiac razy.
Małż mnie wnerwił bo poszedl z kolega z spracy na piwo co rzadko Go widuje bo tamten w delegacjach i wrocil po 3:/ a dzwonilam przed 12 to mowil ze do godziny bedzie.. nie cierpie takiej niesłowności.Dzis ma na 8 do roboty.. ja przez Niego zle spalam..chodzi potulny jak baranek.W sms z nocy przeczytalam ze przeprasza i ze mi wszystko wytlumaczy i ze sie wkurzyl na tamtego..

Czy Wasze Dzieci tez sa aktywne wiekszosc doby?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@Millo mojego maleństwa w ciągu dnia nie czuję jak jestem zabiegana, najbardziej aktywna jest kiedy odpoczywam. Dziś to i ja miałam ciężką noc. Zjadłam jabłko i o 12 w nocy tak mnie brzuch bolał że do 2 nie spałam.

Hej, hej :)

@Millo nie licząc cichych dni jak wczoraj i dziś chyba też to tak. Mój co chwila mnie kopnie, trąci albo trzaśnie z główki ;)

@mrsMalec mój Olek często wpycha łapki i głowę w prawą pachwinę. Wtedy ani wstać, ani usiąść, ani tym bardziej chodzić. To Go wtedy delikatnie szturcham i proszę żeby się przesunął ^^ Nawet działa :) Ale to taki posłuszny chłopiec. Ciekawe czy po urodzeniu też będzie się słuchał. Pewnie nie [emoji14]

Mnie od wczoraj wieczora też znów zaczęło ciągnąć. Echś, uroki ciąży ;) Teraz to już będziemy tylko większe i większe ^^

Ahahaha, mój król znalazł nową zabawkę xD Rzuca sobie po panelach metalową chochelką od żwirku xD No nie mogę z tego zwierza ^^

Miłego dnia :*

reklama
Hej dziewczyny, niestety nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego co napisałyście ponieważ nie mam możliwości być tu codziennie, ale każdej z Was gratuluję zdrowych dzieciaczków i cieszę się, że u Was wszystko dobrze.
U mnie Sara rośnie i dobrze się rozwija. I na tym koniec dobrych wiadomości, niestety ciężka sytuacja rodzinna nie pozwala mi w pełni cieszyć się tą ciążą. Mam tylko nadzieję, że będzie lepiej.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :)

Do góry