reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Matko mam czarne mysli ktorych nie umiem sie pozbyc:(Tak strasznie sie boje werdyktu w ktora strone ciąza poszla..czy sie rozwinęła.. do 16:20 jeszcze tyle czasu.. od rana nie umiem sobie znalesc miejsca..

A jak u Was wizytujace?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam za Ciebie mocno mocno kciuki i wierzę, że wszystko poszło w BARDZO BARDZO dobrą stronę [emoji6][emoji6][emoji6]

reklama
Millo, MagMag - dziewczyny będzie dobrze, skoro już tyle wytrwałyście i wasze maleństwa, to teraz będzie już tylko lepiej! Życzę Wam wszystkiego dobrego, trzymajcie się dzielnie! :)

Wracam z usg. Krwiak zmniejszył się z 18 do 8 mm. Dzidziuś dzielnie walczy, serce bije. Jednak nikt tu nie mówi nic. Szanse są chyba pół na pół. Jutro dyżur tu ma mój lekarz.
Ale to są bardzo dobre wiadomości!!! Leż i dalej wypoczywaj a leki niech robią Swoje tak jak do tej pory. Jutro napewno Twój lekarz Ciebie uspokoi [emoji6][emoji6][emoji6]

Rozumiem, dobrze że masz taką dobrą opiekę :)
Mi na razie w EnelMedzie udało się przesunąć termin usg na 5-tego maja, to już zawsze bliżej niż połowa maja, a jeszcze będę dzwonić, może się uda wcześniej. Termin na maj mogę trzymać, ale jeśli pójdę wcześniej, to wykorzystam już to skierowanie na usg, które mam teraz i jeśli lekarz nie da mi ponownie, to będę musiała zrezygnować. Strasznie to skomplikowane... o_O
Płacę grubą kasę za tą opiekę. Mogłabym samochód za to kupić i teraz wiesz... zrobię wszystko, żeby dać sobie (i dzieciom) jak największą szansę na powodzenie, i te prawie 200zł co wizyte, to już jest nie ważne teraz.

Matko mam czarne mysli ktorych nie umiem sie pozbyc:(Tak strasznie sie boje werdyktu w ktora strone ciąza poszla..czy sie rozwinęła.. do 16:20 jeszcze tyle czasu.. od rana nie umiem sobie znalesc miejsca..

A jak u Was wizytujace?

Nie dziwie Ci się kochana, ale jeszcze chwilę i się dowiesz. Lepiej wiedzieć niż żyć w niepewności. Bądź dobrej myśli i daj szybko znać. Trzymam kciuki i wierzę, że wszystko rozwija sie jak powinno.

Wracam z usg. Krwiak zmniejszył się z 18 do 8 mm. Dzidziuś dzielnie walczy, serce bije. Jednak nikt tu nie mówi nic. Szanse są chyba pół na pół. Jutro dyżur tu ma mój lekarz.
Super, cieszę się, że krwiaczek się obkurcza. Niech znika dziod paskudny, a kysz, a kysz!

Millo moja droga.. znam to aż za dobrze, bo wczoraj tak samo wariowałam. Przewalały mi się przez głowę same negatywne scenariusze, a sama widzisz jak się skończyło. Serduszkiem :) u Ciebie też tak będzie.. zobaczysz :* 3mam kciuki i daj znać po wizycie.
PS. telefon naładuj porządnie bo potem skończysz jak ja z rozładowanym ;)

Mag będzie dobrze, krwiak się zmniejszył więcej niż o połowę więc jesteś na najlepszej drodze, Młodziak silny.. oboje dacie radę !!

Zinc tylko u mnie byl brak zarodka ostatnio;)

Magmag wiesci sa swietne!tyle sie zmniejszyl to jutro nie bedzie po nim sladu! Daje mu 10% szans a nie 50%co Ty!Wszystko bedzie dobrze!!!:***

Digital ale ja jeszze zarodka nie widzialam nawet :(wiec stres mam x1000..

Dziekuje za wsparcie:*

reklama
Do góry