blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Po lewej stronie jak masz menu to jest kalendarz. I każdy dzień jest opisany który to tydzień, miesiąc, trymestr.Tej opcji nawet nie odnalazłam [emoji23]
Więc patrzę sobie kiedy mogę rodzic [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po lewej stronie jak masz menu to jest kalendarz. I każdy dzień jest opisany który to tydzień, miesiąc, trymestr.Tej opcji nawet nie odnalazłam [emoji23]
Najwyżej zeszyjemy dwie pary [emoji23] w ostateczności kupię moskitiery i poszyję na wymiar [emoji23]ja też [emoji14] ciekawe czy dupa w nie wejdzie
Ja używałam bella mama bo z dwóch stron były bawełniane i nie odparzaly.Gieer dobry ten lekarz [emoji846]
a jakiej firmy polecacie podpaski poporodowe?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Miłego oglądania ;-)dziewczyny jade na 16 obejrzeć wózek kolor niebieski niby dla chłopca ale mi juz różowy i inne kolory zbrzydły a cena dobra wiec mysle warto zobaczyc . Z reszta ten wozek będe tylko potrzebowała do max marca bo pozniej chce kupic lepsza spacerowke
Trzeba było mu powiedzieć, że jesteś na diecie kapuscianej i Ciebie nadyma [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Poszłam dzisiaj do lekarza rodzinnego po skierowanie na krzywą cukrową, a ten do mnie na dzień dobry "coś Pani brzuch rośnie, niech już Pani jeść przestanie"