Piękna i to zdobienie przy szyi, bardzo mi się podoba. Ja bym poszła.Dziewczyny dzisiaj byłam u siostry i przywiozłam od niej sukienkę i jest na mnie dobra-taka typu trapez.Tylko kolor jest czarny i nie wiem czy pasuje w niej iść na chrzciny.Wrzucam fotę Zobacz załącznik 819324
reklama
eklerkaa
Fanka BB :)
Jak zwykle wieczór, a ja zaczynam walkę z nogami ;/ mam nadzieję że uda mi się zasnąć.
Jutro albo we wtorek na glukoze idę zależy o której wstanę .
Jutro albo we wtorek na glukoze idę zależy o której wstanę .
Dzień dobry pierwsza dzisiaj mąż pojechał do pracy a ja wstałam i już po małym śniadaniuutnę sobie jeszcze drzemke chyba przed zajęciami.
Wczoraj trochę poszalałam w Ikea, kupiłam mnóstwo drobiazgów dla dziewczynek do łóżeczka prześcieradła,pościel,podusie,ręczniki,itd.nawet przewijak,ale nie mam pomysłu na niego jeszcze. Na większe zakupy wybierzemy się jeszcze we wrześniu,wiec pewnie jakaś komodę czy coś na ubranka kupimy.
Na szczęście do Ikea mamy bliziutko
@Angella210 sukienka fajna,tak jak dziewczyny mówią pasuje mała czarna na każda okazje
Miłego dnia i powodzenia
Wczoraj trochę poszalałam w Ikea, kupiłam mnóstwo drobiazgów dla dziewczynek do łóżeczka prześcieradła,pościel,podusie,ręczniki,itd.nawet przewijak,ale nie mam pomysłu na niego jeszcze. Na większe zakupy wybierzemy się jeszcze we wrześniu,wiec pewnie jakaś komodę czy coś na ubranka kupimy.
Na szczęście do Ikea mamy bliziutko
@Angella210 sukienka fajna,tak jak dziewczyny mówią pasuje mała czarna na każda okazje
Miłego dnia i powodzenia
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Helo
Sukienka Super! Śmiało możes z w niej iść ;-)
Ja miałam wczoraj jakieś sensację żołądkowe i pół wieczoru przeplakalam z boli żołądka, miałam lekką biegunkę i później zwymiotowałam dwa razy i przeszło.. . Dzisiaj tylko chleb z masłem zjadłam i muszę teraz jechać na budowę bo panele mi dzisiaj kładą, czekam na babcię bo mam do Bartka mi przyjechać. Ehhh marzę żeby położyć się i zasnąć... A czeka mnie cały dzień na budowie
Trzymam kciuki za wizyty!
Milego dnia!!
Ja miałam wczoraj jakieś sensację żołądkowe i pół wieczoru przeplakalam z boli żołądka, miałam lekką biegunkę i później zwymiotowałam dwa razy i przeszło.. . Dzisiaj tylko chleb z masłem zjadłam i muszę teraz jechać na budowę bo panele mi dzisiaj kładą, czekam na babcię bo mam do Bartka mi przyjechać. Ehhh marzę żeby położyć się i zasnąć... A czeka mnie cały dzień na budowie
Milego dnia!!
padiq
@daruuunia3 Udanych zakupów
My zaczynamy ogrodzenie i chcemy mieć berneńczyka.Na początku było,że nowofundlanda albo owczarka kaukaskiego ale zmieniliśmy zdanie.Chcemy od początku przyzwyczaić psa do synka i żeby razem się wychowywali
Berneńczyk to dobry wybór . To rodzinne psy które lubią dzieci. Moja siostra jest szczęśliwą właścielką. Kaukazy , bernardyny to już niekoniecznie. Bernardyn mojej znajomej zaatakował ich córkę. Od tamtej pory mam uraz do tej rasy. Moja przyjaciółka też miała I był to pies który słuchał tylko jej ojca.
Sukienka super!
Ostatnia edycja:
Dzień dobry
@eklerkaa wstawaj, krzywa czeka :*
Szybciutko mi dziś noc przeleciała. Ł mnie przytulił tak mocno i spałam jak niemowle. Ja chyba też muszę mieć kokon xD Idę zaraz wziąć leki, zjem małe śniadanko i idę dalej spać. Dziś mam leniucha
@chucherko, udanego USG :*
@eklerkaa wstawaj, krzywa czeka :*
Szybciutko mi dziś noc przeleciała. Ł mnie przytulił tak mocno i spałam jak niemowle. Ja chyba też muszę mieć kokon xD Idę zaraz wziąć leki, zjem małe śniadanko i idę dalej spać. Dziś mam leniucha
@chucherko, udanego USG :*
padiq
U mnie dziś tez chłodniej. W nocy była burza i w końcu jest czym oddychać. Zaliczyłam Kościół i nie wiem ile jeszcze dam radę być na mszy. Duszno mi się robi, ciężko uklęknąć...
W nocy zgaga mnie męczyła jak nigdy w życiu. Jakieś rady co z tym?
Teraz i Sara i Tobinek sie rozpychają i to każdo w swoją stronę. Brzuch robi mi się kwadratowy. To szok, że jeszcze rozstępów nie mam.
Na zgagę można mleko , ale nie wszystkim pomaga , migdały lub środki farmakologiczne typu Rennie. Ważne żeby nie jeść na krótko przed snem.
Aj zazdroszcze Ci, że jestes juz na etapie paneli. My myslimy dopiero o kupieniu jakiegos planu rozbudowy. A i tak fundusze jeszcze nie uzbierane. Po powrocie mojego Tomka zmieniamy tylko ogrodzenue, wiec cieszy mnie i to. Zawsze jakis krok na przód [emoji4]Helo
Milego dnia!!
Dziewczyny, czy Wy tez już boleśnie odczuwacie kopniaczki i rozpychania? Sara nieraz daje mi tak w żebra, że aż się boję, że gdy podrośnie to będę chodzić z popękanymi. A Tobinek znowu maltretuje mi pęcherz i jajniki.
reklama
DigitalGirl
Moderatorka
Dzień dobry Dziewczyny powodzenia na wizytach i dobrego dnia.
U nas straaaaszna jesienna pogoda. Ledwo żyje..w nocy budzilam się niewiadomo dlaczego kilkanaście razy. Piękny poranek
U nas straaaaszna jesienna pogoda. Ledwo żyje..w nocy budzilam się niewiadomo dlaczego kilkanaście razy. Piękny poranek