pieszczoszka1988
Jestem mamusią
widziałam już je na fb <3 cudne sa@Eraja, @pieszczoszka1988 (i inne kroliczary) paczajcie Zobacz załącznik 819302Zobacz załącznik 819301
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widziałam już je na fb <3 cudne sa@Eraja, @pieszczoszka1988 (i inne kroliczary) paczajcie Zobacz załącznik 819302Zobacz załącznik 819301
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
tak są dla dorosłych widziałam rozowe i białemoże dla dorosłych też są W każdym razie Nadii zamówiłam te czarne
świetne ! mi się te spodobały Link do: BUCIKI Z KOKARDKAMI NA SUWAK
Też na nie patrzyłam, ale jak młoda zobaczyła brokat to koniec [emoji6]świetne ! mi się te spodobały Link do: BUCIKI Z KOKARDKAMI NA SUWAK
Moim zdaniem śmiało możesz w niej iśćDziewczyny dzisiaj byłam u siostry i przywiozłam od niej sukienkę i jest na mnie dobra-taka typu trapez.Tylko kolor jest czarny i nie wiem czy pasuje w niej iść na chrzciny.Wrzucam fotę Zobacz załącznik 819324
Mala czarna jak dla mnie pasuje na kazda okazjeDziewczyny dzisiaj byłam u siostry i przywiozłam od niej sukienkę i jest na mnie dobra-taka typu trapez.Tylko kolor jest czarny i nie wiem czy pasuje w niej iść na chrzciny.Wrzucam fotę Zobacz załącznik 819324
moim zdaniem pasuje Bardzo ładna !Dziewczyny dzisiaj byłam u siostry i przywiozłam od niej sukienkę i jest na mnie dobra-taka typu trapez.Tylko kolor jest czarny i nie wiem czy pasuje w niej iść na chrzciny.Wrzucam fotę Zobacz załącznik 819324