reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@pieszczoszka1988 ja kolki nie mam ale u mnie max 3h ruchu i padam . Niestety od 2 tyg mam problem z brzuchem. Kruszynka uciska mi wysoko pod prawe żebra i ból niesamowity pod łopatką i żebrami. Pomaga jedynie leżenie na lewym boku
Ja mam to samo z prawą pachwina. Franio sobie ją ukochal i wciska się tak zawziecie że aż boli, piecze, drętwieje i właśnie leżenie na lewym boku mi bardzo pomaga. Poza tym mam ogromne bóle pod prawą łopatką bo mam na tej wysokości krzywy kręgosłup wiec łącze się z Tobą w bólu;) Ale jak Malutki kopnie to jest najpiekniejsza nagroda dla której przetrwam wszystko :)

A gdzie do przedszkola? Moja chodzi do 32 i lubi.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
do 11 . To nie chodzi o to ,że ona nie lubiła tylko o to co się tam działo . Przykładowo drzemka kończyła się o 12 a ona po 13 dalej była na sali w majtkach .Później zaraziła się grzybicą którą ciężko było wyleczyć :/ ,raz zatrzasnęła się w ubikacji i podobno długo czekała za nim ktoś przyszedł po nią . Raz też dostałam piżamę do prania na dodatek to była chłopięca piżama i Laura twierdziła ,że w niej spała !! Później dałam na książkę 80zł która zginęła po paru dniach,zapłaciłam komitet a próbowali mi wmawiać ,że jest nie zapłacony ... to tylko kilka przykładów

do 11 . To nie chodzi o to ,że ona nie lubiła tylko o to co się tam działo . Przykładowo drzemka kończyła się o 12 a ona po 13 dalej była na sali w majtkach .Później zaraziła się grzybicą którą ciężko było wyleczyć :/ ,raz zatrzasnęła się w ubikacji i podobno długo czekała za nim ktoś przyszedł po nią . Raz też dostałam piżamę do prania na dodatek to była chłopięca piżama i Laura twierdziła ,że w niej spała !! Później dałam na książkę 80zł która zginęła po paru dniach,zapłaciłam komitet a próbowali mi wmawiać ,że jest nie zapłacony ... to tylko kilka przykładów
To u nas jest spoko, tutaj wszystkiego pilnują, bo to przedszkole dla alergików pokarmowych.

@Eraja, @pieszczoszka1988 (i inne kroliczary) paczajcie
Screenshot_2017-08-20-18-40-02.png
Screenshot_2017-08-20-18-41-03.png

Załączniki

• Screenshot_2017-08-20-18-41-03.png
    Screenshot_2017-08-20-18-41-03.png
    118 KB · Wyświetleń: 472
  • Screenshot_2017-08-20-18-40-02.png
    Screenshot_2017-08-20-18-40-02.png
    85 KB · Wyświetleń: 478