reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny pytanie z serii tych głupich, jak odróżnia się twardnienie brzucha od wypychania się dziecka?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli dziecko się wypina to tylko w części brzucha jest twarde, a jak macica się kurczy to robi się taka twarda piłka w podbrzuszu, ja wtedy też mam uczucie kamienia/ ciężkości, choć muszę przyznać że odkąd łykam regularnie magnez to jest duża poprawa.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hejka dziewczynki. Mam do Was pytanko co można wziąć na biegunkę żeby nie zaszkodzić dzieciakom?
Ja właśnie jestem na świeżo w temacie. Od rana jem sucharki, kleik ryżowy z bananem i rosół z marchewką i grysikiem. Do tego mam elektrolity żeby związały co trzeba i bardzo dużo piję. Z leków póki co nic nie biorę, bo wolę to skonsultować z lekarzem.

No i zrobiłam ;)
1502018735-aaaaaa.jpeg

1502018747-aaaaaa.jpeg

1502018764-aaaaaa.jpeg

Mega pyszny [emoji39]

......:::::::::21t. i 5d::::::::.........
mmmmniam

W koncu dzisiaj wyczolgalam sie z łóżka... wezme prysznic i chyba pojde chociaz z chlopakami na spacer i lody. Jakis humor dzisiaj nie bardzo

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@padiq suepr, najważniejsze że z dzidzia wszytko ok! ;) oby na następnej wizycie udało się podejrzeć co ma pomiędzy nogami ;)

@chucherko ale duży chłopiec! Gratulacje wizyty. Ja też syna urodziłam 4 kg, córka 3700 teraz syn i obawiam się że też będzie duże. ;) u nas dzieci w rodzinie bardzo szybko rosną, mój syn na 6 miesięcy ważył 10 kg na samej piersi, nawet jabłkiem go nie dokarmianialam. Liczę na CC że uda mi się załatwić bo długie porody miałam i jakoś będę bardziej spokojna wtedy.

@blair_90 ja też tak robię na zawołanie naleśniki, nawet gdyby dzieci obudziły się w środku nocy aa zachciało by się im i nie mogli by zasnąć, ja bym wstała i robiła ;) takie właśnie jesteśmy ;) <3 naleśniki u nas przeważnie na śniadanie są, tyle że uwielbiają z dżemem truskawkowym, a mąż z serem ;)
A no i Super wózek jak się cenił w smyku ;)

@mrsMalec o jaaaaaa Cie ale cudo <3 jak będzie się wabic?

@Ankuś ehh masakryczne koszty ;( współczuję wam przeżyć. Ale widać że jesteście wspaniałymi ludźmi i super ze Roksi ma takich właścicieli. Będę trzymać kciuki by mogła w następnym roku fikac w tym basenie.

@misianka ale super pingwinek

U mnie jeszcze wszyscy śpią a ja jak zwykle ranny ptaszek, mam borówki w lodówce i dziś zamierzam jakiś ciasto zrobić.
Za 2 dni mam badanie polowkowe, już jestem ciekawa ile waży jak się rozwija i czy da sobie zrobić zdjęcie buzi czy nadal będzie przesłaniac go łożysko. Imienia nadal nie mamy.....
Na środę umówiłam się na oglądanie wózka x-lander z babeczka i też nie mogę się doczekać bo jest w stanie idealnym, a fotelik samochodowy maxi cosi nowiutki, nawet nie rozpakowaniu. wózek używany przez 4 miesiące z papierami zakupu gwarancja itd. W bardzo fajnej cenie.
Co do upałów to u nas nadal i mają być jeszcze w następnym tygodniu. Ostatnio spalam na golasa przed wiatrakiem ;)) tak że no.

Udanej Niedzieli wszytkim ;)

......:::::::::21t. i 5d::::::::.........
Kropek prawdopodobnie:)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry