reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Najbardziej tego nie lubię :D
Ja jednak ogarnelam kuchnie cala i leje sie ze mnie teraz. Umieram :D jeszcze za okna muszę sie zabrać na dniach bo teściową jedzie to zrobić od dwóch tygodni i dojechać nie może.... Na co obiecuje jak później nie dotrzymuje

p19uflw1nv024jhl.png
A to ja tak Ł od 3 tygodni prosiłam aż w końcu sama umyłam w ubiegły piątek :) Też zwyciężyłam z łazenką. Idę obiad ogarnąć bo Ł obiecał mi go 30 min temu i dupy do tej pory nie ruszył ;P A ja już głodna jak cholera. Umiesz liczyć licz na siebie ^^

reklama
Ja też będę się starać o kartę dużej rodziny, bo to nasza 3 pociecha, a dodatkowo raz na 2 tygodnie mamy jeszcze jedno dziecko mojego partnera, także faktycznie duża z nas rodzinka [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Rosiczko czy możesz dać linka do ręczniczków z Ikei? U nas w pierwszym okresie sprawdzały się flanelki do wycierania.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No dzis u nas tez cieplutko i duszno jak diabli. Bylam w skarbowce i w zusie pozawozic papiery, male zakupy obiad na miescie bo nie chcialo mi sie z mezem gotowac. Teraz maz do rodzicow pojechal cos tam tacie pomoc, a ja wciagnelam loda maly kopie jak szalony i lezakuje przy wentylatorze☺

Dzisiaj byłam oglądać wózki i łóżeczka i całą masę innych rzeczy dla dziecka.Jak weżniemy większość w jednym sklepie to dostaniemy rabat.Teraz tylko muszę męża nagonić i już. Co do prezentów to ja mówię czego potrzebuje i mam nadzieje,że do kogoś to dotrze :D Moje siostry już się zaoferowały żeby sobie coś wybrała to one kupią ;) Leczo już zrobiłam.Teraz idę sprzątać łazienkę.Nie chce mi się,ale jak zostawię wszystko na jutro to padnę.

Mój sprząta lepiej niż ja
emoji23.png

m3sx3e3k25iia4nv.png
Ja niestety jestem pedantka i wkurzam się jak mam coś njeogarniete tak jakbym chciała.....graniczy to z lekkim stanem depresyjnym :-D
Już po wizycie dostałam w globulki z antybiotykiem, oby działały. Lekarz powiedział, że to od tej bakterii szyjka się skraca.
Byłam przy okazji w Rossmannie..... I kupiłam sobie nową kosmetyczke i mini pojemniczki na kosmetyki... Tak na wszelki wypadek :-D

reklama
Do góry