A to ja tak Ł od 3 tygodni prosiłam aż w końcu sama umyłam w ubiegły piątek Też zwyciężyłam z łazenką. Idę obiad ogarnąć bo Ł obiecał mi go 30 min temu i dupy do tej pory nie ruszył ;P A ja już głodna jak cholera. Umiesz liczyć licz na siebie ^^Najbardziej tego nie lubię
Ja jednak ogarnelam kuchnie cala i leje sie ze mnie teraz. Umieram jeszcze za okna muszę sie zabrać na dniach bo teściową jedzie to zrobić od dwóch tygodni i dojechać nie może.... Na co obiecuje jak później nie dotrzymuje
reklama
M@gda
Moderatorka
Kurczaczki dziewczyny, to ja przy was jak ch*** pani domu.Dolozylam jeszcze kibelek i kurze w całym mieszkaniu. Odkurzanie i mycie podłóg, juz prysznic za mną
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Monia12390
Zaangażowana w BB
Ja stwierdziłam, że urlop chcę zaczać odpoczynkiem więc na dziś zostało tylko odkurzanie i łazienka. A jutro po pracy odpoczynekDolozylam jeszcze kibelek i kurze w całym mieszkaniu. Odkurzanie i mycie podłóg, juz prysznic za mną
Ja też będę się starać o kartę dużej rodziny, bo to nasza 3 pociecha, a dodatkowo raz na 2 tygodnie mamy jeszcze jedno dziecko mojego partnera, także faktycznie duża z nas rodzinka [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No dzis u nas tez cieplutko i duszno jak diabli. Bylam w skarbowce i w zusie pozawozic papiery, male zakupy obiad na miescie bo nie chcialo mi sie z mezem gotowac. Teraz maz do rodzicow pojechal cos tam tacie pomoc, a ja wciagnelam loda maly kopie jak szalony i lezakuje przy wentylatorze☺
Angella210
Fanka BB :)
Dzisiaj byłam oglądać wózki i łóżeczka i całą masę innych rzeczy dla dziecka.Jak weżniemy większość w jednym sklepie to dostaniemy rabat.Teraz tylko muszę męża nagonić i już. Co do prezentów to ja mówię czego potrzebuje i mam nadzieje,że do kogoś to dotrze Moje siostry już się zaoferowały żeby sobie coś wybrała to one kupią Leczo już zrobiłam.Teraz idę sprzątać łazienkę.Nie chce mi się,ale jak zostawię wszystko na jutro to padnę.
reniuszek
Love in the knick of time
Ja niestety jestem pedantka i wkurzam się jak mam coś njeogarniete tak jakbym chciała.....graniczy to z lekkim stanem depresyjnymMój sprząta lepiej niż ja
Już po wizycie dostałam w globulki z antybiotykiem, oby działały. Lekarz powiedział, że to od tej bakterii szyjka się skraca.
Byłam przy okazji w Rossmannie..... I kupiłam sobie nową kosmetyczke i mini pojemniczki na kosmetyki... Tak na wszelki wypadek
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
hej dziewczyny powodzenia na wizytach i miłego dnia :*
reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Wróciłam właśnie z Ikei. Kupiliśmy szafę i komoda dla maluszka. Ale się cieszę [emoji3]