reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Haha. Koteły to mistrze. Mój siedzi w szafie cały dzień, bo tam zimno. Ostatnio wołam go i wołam żeby wyszedł. Po 15 min ruszył się, zjadł i poszedł do szafy. Taki rozrywkowy koteł. A w nocy stoi nad głową i miauczy :D
Moje na szczęście w nocy śpią... a mam ich 4. Z tym, że jeden się budzi wcześnie, tak o 4, i chce się przytulać, kizia się i mizia, mrrrrruczy, trzeba dziada pogłasakć, zeby zechciał dalej spać :D:D

reklama
@Monia12390 Miłego podglądania ;)
Ja wstałam,zjadłam śniadanie,ogarnęłam w domu i leże w piżamie :DMały zaczął kopać więc stwierdziłam,że poleżę trochę .Mam z mamą jechać do babci dzisiaj a coś mam lenia ;)No nic zbieram się bo potem obiad trzeba zrobić.Już dzisiaj zaczynam 6 miesiąc.Jak ten czas leci ;)A niedawno dowiedziałam się,że jestem w ciąży ;););)

@Monia12390 Miłego podglądania ;)
Ja wstałam,zjadłam śniadanie,ogarnęłam w domu i leże w piżamie :DMały zaczął kopać więc stwierdziłam,że poleżę trochę .Mam z mamą jechać do babci dzisiaj a coś mam lenia ;)No nic zbieram się bo potem obiad trzeba zrobić.Już dzisiaj zaczynam 6 miesiąc.Jak ten czas leci ;)A niedawno dowiedziałam się,że jestem w ciąży ;););)
I ja jestem zadziwiona jak ten czas leci... :D:D:D

Moje na szczęście w nocy śpią... a mam ich 4. Z tym, że jeden się budzi wcześnie, tak o 4, i chce się przytulać, kizia się i mizia, mrrrrruczy, trzeba dziada pogłasakć, zeby zechciał dalej spać :D:D
Mój cwaniaczek wychodzi na smyczy na spacery, bo ma tylko jedno oczko i on to nie patrzy, idzie przed siebie i nic go nie obchodzi. Jak z nim wyjde na tej smyczy to wtedy w nocy ujada... bo chce wyjść.

Mój cwaniaczek wychodzi na smyczy na spacery, bo ma tylko jedno oczko i on to nie patrzy, idzie przed siebie i nic go nie obchodzi. Jak z nim wyjde na tej smyczy to wtedy w nocy ujada... bo chce wyjść.
Ja mieszkam w spokojnej wsi pod Warszawa, na zamkniętym osiedlu domków, na końcu ślepej uliczki, ja swoje koty puszczam. Zresztą jeden z moich kotów gdzieś dziko bytował na osiedlu, ale pewnego dnia po prostu się wprowadził :D:D

Dzień dobry Dziołchy ;)
Monia powodzenia na wizycie, czekamy na dobre wieści!

Ja jeszcze w piżamce śmigam :p wstałam o 8 ale do teraz czytałam książke, musialam ją skończyć, fajna, fajna...- "Coś pożyczonego", kto lubi czytać to polecam ;-)
Nie wiem od czego dzisiaj zacząć, ochotę mam na lasagne od kilku dni i chgcialam ja dzisiaj zrobić, ale nie bradzo mi się chce stać nad garami :p
Umówiłam się z przyjaciółka na kawę i musze do niej jechać, a też brak mi werwy przez ten upał...
No i jestem taka rozlazła, tak sie cieszyłam, że noce mam pięknie przespane, to dzisiaj obudził mnie zatkany nos koło 1 i nie moglam długo zasnąć...ehhh
u mnie standardowo Ł w pracy, Bart dalej u babci a ja kisze z moim psiakiem w domu, dzisiaj moj pieseł ma 5 urodziny, musze zorganizować jakiś prezent ;-)
Miłego dnia!

Jezu jak gorąco. A powinnam pranie powiesić i zmywarkę wstawić.
Dziś znowu nie gotuje, właśnie chińczyka zamówiłam.

m3sx3e3k25iia4nv.png

Boze moja Hanka dzisiaj tak skacze od rana cokolwiek bym nie robila. Chodze ona kopie siedze kopie jeszcze mocniej az strach sie polozyc :) ja mam krem pieczarkowy z wczoraj zreszta maly już dzisiaj je w przedszkolu a piotrek ma na popoludnie do pracy. Jeszcze chwila przy wiatraku i trzeba wyjsc na ten upal..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zamowilam dzisiaj przescieradelka na przewijak na allegro i wypełnienia pościeli ;) po niedzieli zamówie pościel z lanila :) myślę o lozeczku czy juz zamówić i trzymać za komoda w kartonie czy sie wstrzymać :D

p19uflw1nv024jhl.png
Ja sie dzisiaj umawiam z jakas laska zeby kupic od niej caly pakiet ubranek. Ma pozniej wyslac zdjecia i cene i sie zastanawiam juz jak jej powiedziec ze cena mnie przerasta :D haha chyba ze sobie nie policzy jakos strasznie bo jak mi jedna zawolala to stwierdzilam ze wole isc do sklepu kupić nowe :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry