reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@padiq witamy ;)
@Eraja pięknie napisane! Brawo

Dzień doberek dziś zaczynamy 21t + 0 dni. Wczoarj zasnelam po 1 w nocy a dziś obudziłam się o 5.30 i tak leżę przewracam się z boku na bok. I jakaś mucha postaczka lata nie mogę jej złapać. ;//

Dziś początkiem SIERPNIA rozpoczyna wizytę polowkowa @Monia12390 powodzenia... i czekamy na wieści ;)

Jeju serio już sierpień???? [emoji44]

......:::::::::21t. i 0d::::::::.........
Dzieki za wsparcie! A tu jeszcze tyle czasu :( oby wszystko było ok.
Coś wam wstawię, jak bardzo z płcią można się pomylisc. ;) zdjęcie między 12-14 tyg znalezione na innej grupie
Pisala Dzieczyna że od 13 tyg miała w dobie Jasia i co miesiąc potwierdzenie a teraz na polowkowym wyszło że Dzieczynka ;)
1501564976-aaaaaa.jpeg

......:::::::::21t. i 0d::::::::.........
Zawsze mówią, że łatwiej chłopca rozpoznać, ale na prenatalnych koleżanka usłyszała, że chłopiec, a w 19 tygodniu, że dziewczyna. Teraz jest w 26 i dalej dziewczyna. Mówiąc krótko wszystko jest możliwe :D

reklama
@maja1987 mam Twój nastrój jakby przekopiowany przez kalkę. ;) U mnie to chyba przez noc. Też źle spałam. Dusiłam się pół nocy. Nos zatkany jak nigdy (nie sądziłam że bardziej się da). Ech, niech ten tydzien się już skończy. 2 dni upałów i już mam dość. Ja to bym zjadła wielkiego burgera z frytami a potem dobiła lodami o_O A na koniec popłakała że jestem beznadziejna ^^ Co za dzień..

@eklerkaa faktycznie podobne. Na szczęście naszemu Synkowi stał na baczność i nie było mowy o pomyłce, hihihi ^^ Faktycznie już sierpień... Marzę o wakacjach w górach. Ale chyba nic z tego. Nawet na weekend.

@Monia12390 daj znać po badaniach jak tam u Was :*

Ooo sprzedam Wam mój sen. Śniły mi się 3 z Was. Na pewno Zinc i gie_er, trzeciej nie pamiętam - przepraszam. Ale wydaje mi się że to była eklerkaa. Siedziałyście na pomoście i stwierdziłyście że wypożyczycie łódkę. I za Wami była wypożyczalnia struganych w drzewie łodzi. No i ja przechadzałam się między tymi łodziami żeby Wam pomóc wybrać i śpiewałam Kolorowy Wiatr z Pocahontas xD Była do tego muzyka niewiadomo skąd ^^ Wybrałyście identyczną łódkę jak jej ^^ A potem się obudziłam, hihihi :)

Co to się dzieje w tej mojej głowie ^^

@maja1987 mam Twój nastrój jakby przekopiowany przez kalkę. ;) U mnie to chyba przez noc. Też źle spałam. Dusiłam się pół nocy. Nos zatkany jak nigdy (nie sądziłam że bardziej się da). Ech, niech ten tydzien się już skończy. 2 dni upałów i już mam dość. Ja to bym zjadła wielkiego burgera z frytami a potem dobiła lodami o_O A na koniec popłakała że jestem beznadziejna ^^ Co za dzień..

@eklerkaa faktycznie podobne. Na szczęście naszemu Synkowi stał na baczność i nie było mowy o pomyłce, hihihi ^^ Faktycznie już sierpień... Marzę o wakacjach w górach. Ale chyba nic z tego. Nawet na weekend.

@Monia12390 daj znać po badaniach jak tam u Was :*
Ja dzisiaj to samo. W nocy budziłam się co chwile, nos zatkany. Z rana wstałam i za to z nosa się lało, zgaga, a na sam koniec jak zadzwonił budzik to myślałam, że to jakiś żart :D ja nie lubiłam słodyczy, a teraz zamiast zrobić coś do jedzenka wole złapać coś słodkego, bo tym się zapycham, ale od dziaiaj postanowiłam, że muszę to zmienić :)
@monia kciuki za połówkowe [emoji7][emoji9] Na którą masz?
Na 15:30, ale usg mam robione w innym miejscu niż zwykle, a tam ponoć nawet do 3 godzin opóźnienia. Mam cichą nadzieję, że szybko wejdziemy.

Dzien dobry. Ale wstalam nie przytomna :D odzwyczailam sie a tu dzis juz musialam franka odstawic do przedszkola :D ja jestem zajebista. Mówię sobie wczoraj ze jak mlodego odprowadze to ide od razu na spacer bo trzeba sie poruszać a wyszlo na to ze odprowadzilam franka skoczylam do sklepu i juz ledwo sie do domu dowloklam haha a cala wyprawa zajęła mi 40 minut :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry. Ale wstalam nie przytomna :D odzwyczailam sie a tu dzis juz musialam franka odstawic do przedszkola :D ja jestem zajebista. Mówię sobie wczoraj ze jak mlodego odprowadze to ide od razu na spacer bo trzeba sie poruszać a wyszlo na to ze odprowadzilam franka skoczylam do sklepu i juz ledwo sie do domu dowloklam haha a cala wyprawa zajęła mi 40 minut :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no to miałyśmy podobny plan [emoji3]
Miałam się przejść po odstawieniu
Anieli do przedszkola ale weszłam tylko do sklepu i do domu. I teraz już w łóżku leżę [emoji23]
Dzisiaj ma być jeszcze cieplej niż wczoraj...
Ruchy czuje już codziennie głównie wieczorem chociaż od kilku dni w dzień też [emoji7]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Hej, ja ostatnio cierpiałam na jakiś całkowity brak sił przez tą pogodę, a jeszcze też mi się hormony udzielają i wczoraj jak S pokazywałam co wypatrzyłam na necie z inspiracji zakupowych dla małego (była godzina po 23, a on pracował dłużej niż zwykle tego dnia bo zawrót głowy związany z końcem miesiąca miał) rozbeczałam się jak mi przysypiał troszkę. Aż mi potem głupio było :p
A dziś przynajmniej u mnie pochmurno ale dalej duszno. Tyle że teraz pobudzenie bo 5 min temu dostałam paczkę od szwagierki z ubrankami. Spodziewałam się jej ale mniejszej, tym bardziej że zapowiadała że będzie wysyłać turami... a tu karton taki prawie jak od tv kineskopowego zapełniony do pełna, może z 5-10cm od góry miejsca jest :D Zaraz idę oglądać te cudowności, już te kilka co na wierzchu są sprawiają że się śmieję do kartona :D

reklama
Wstałam... śpiąca, ledwo widząca, ale już po śniadaniu, chociaż byłam w stanie tylko zapiekanki sobie zrobić...

Zaraz kalendarz wstawiam.

Do góry