reklama
Rossiczka
Moderatorka
Moja przyjaciółka kupiła sobie zestaw do hybryd i jest zachwycona. Wiec postanowiłam i ja spróbować Będę więc Ciebie męczyć czy taki zestaw będzie oki czy nie @reniuszek a Tobie jak idzie?A ja sie zabralam za paznokcie i juz mi sie nie podobają u kogoś ciemne spoko ale ja chyba jednak muszę mieć jasniutkie
gie_er
Fanka BB :)
Jutro tyle z Nas ma wizyty, że musi być u każdej dobrzeDziewczyny powodzenia na wizytach !!!!
Ja już powoli zaczynam stresować się moja jutrzejszą
Karolcia90
Fanka BB :)
@MagMag @Karolcia1992 udanych połówkowych [emoji6]
@Rossiczka myślałam, że się nie sprawdziła, bo była mało funkcjonalna [emoji6]. Ja się ciągle zastanawiam nad komodą Hemnes z Ikei i żeby domówić tylko u stolarza tą nakładkę na przewijak (jeśli nie zdecydujemy się na duże łóżeczko od początku. Jak będzie od razu duże to przewijak wyląduje na łóżeczku).
@reniuszek ja mam wrażenie że na takim otwartym przewijaku wszystko będę mieć ciągle zakurzone..
Ja właśnie wstałam.. Położyłam się przed północą, a jestem nieprzytomna [emoji53] (w ogóle się w nocy nie budzę, jeszcze wstawanie na siku mnie nie dopadło).. Idę pod prysznic bo jak mam wsiąść do auta i prowadzić to muszę się trochę bardziej rozbudzić..
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
@Rossiczka myślałam, że się nie sprawdziła, bo była mało funkcjonalna [emoji6]. Ja się ciągle zastanawiam nad komodą Hemnes z Ikei i żeby domówić tylko u stolarza tą nakładkę na przewijak (jeśli nie zdecydujemy się na duże łóżeczko od początku. Jak będzie od razu duże to przewijak wyląduje na łóżeczku).
@reniuszek ja mam wrażenie że na takim otwartym przewijaku wszystko będę mieć ciągle zakurzone..
Ja właśnie wstałam.. Położyłam się przed północą, a jestem nieprzytomna [emoji53] (w ogóle się w nocy nie budzę, jeszcze wstawanie na siku mnie nie dopadło).. Idę pod prysznic bo jak mam wsiąść do auta i prowadzić to muszę się trochę bardziej rozbudzić..
reniuszek
Love in the knick of time
@doublemummy kochana podziwiam zastanawiam sie wlasnie czy moge wczesciej hybrydy zmieniac (marzy mi sie teraz bialy bazowy lakier i na to jakis pylek/syrenka tez wole jasne )
i jak zdjac bez uzycia acetonu ??
@Rossiczka pomalu idzie, ale chyba bede zmieniala firme lakierow . Mysle, ze lampa niewazne jakiej firmy jest zrobiona. Raczej wszystkie sa wykonane w chinach z podobnej jakosci ledow ( nie zuwazylam szczegolnego rozstrzalu cenowego ).
Musze sie pochwalic - po ostatnim malowaniu nie pozalewalam skorek ale kolory mi sie nie podobaja :/
i jak zdjac bez uzycia acetonu ??
@Rossiczka pomalu idzie, ale chyba bede zmieniala firme lakierow . Mysle, ze lampa niewazne jakiej firmy jest zrobiona. Raczej wszystkie sa wykonane w chinach z podobnej jakosci ledow ( nie zuwazylam szczegolnego rozstrzalu cenowego ).
Musze sie pochwalic - po ostatnim malowaniu nie pozalewalam skorek ale kolory mi sie nie podobaja :/
reniuszek
Love in the knick of time
na poleczkach mialam pojemniki ozdobne na gorze materacyk do przewijania. I tak szorowalam to dwa razy dziennie srodkiem dezynfekujacym ( pol minuty pracy) i nie wazne czy bylby otwarty czy zamkniety to robilabym to zawsze@MagMag @Karolcia1992 udanych połówkowych [emoji6]
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dzień dobry!
Samych dobrych wieści na wizytach! Kciuki mocno zaciśnięte!!!!
Ja od 7 rano jestem na budowie bo od dzisiaj zaczynają wykończenia co bardzo bardzo mnie cieszy!
Także siedzę na swoim nowym tarasie pije kawę i zachwycam się urokami życia poza miastem! Już to kocham ;-) zaraz przyjedzie mąż i będzie gruntował ściany a ja będę nadzorowała ;-)
Miłego dnia!
Samych dobrych wieści na wizytach! Kciuki mocno zaciśnięte!!!!
Ja od 7 rano jestem na budowie bo od dzisiaj zaczynają wykończenia co bardzo bardzo mnie cieszy!
Także siedzę na swoim nowym tarasie pije kawę i zachwycam się urokami życia poza miastem! Już to kocham ;-) zaraz przyjedzie mąż i będzie gruntował ściany a ja będę nadzorowała ;-)
Miłego dnia!
Ale Wam fajnie, że kupujecie mebelki dla waszych Maluchów. My tylko wstawiamy łóżeczka do naszej sypialni i kupiłam komodę żeby pasowała to tych, które już mamy w i tam bedziemy dzieci rzeczy upychac. Tak się zastanawiam, czy nie kupić przewijaka i nie położyć na tej komodzie właśnie. O osobnych pokojach dla Maluchów będziemy myśleć za jakieś dwa - trzy lata dopiero, gdy je dobudujemy[emoji17]
Rossiczka
Moderatorka
to ja nigdy przenigdy.na poleczkach mialam pojemniki ozdobne na gorze materacyk do przewijania. I tak szorowalam to dwa razy dziennie srodkiem dezynfekujacym ( pol minuty pracy) i nie wazne czy bylby otwarty czy zamkniety to robilabym to zawsze
Moj T. to astmatyk bałam się strasznie powtórki, i alergolog dziecięcy który jeszcze T. prowadził jako dziecko powiedziała, że żadnych dezynfekcji a wszystko myjemy woda z mydłem lub z octem. Sterylizowane butle miał tylko przez pierwszy miesiąc, potem jedynie myte. Jak raczkował to podłogi myłam raz w tygodni, a przecież trzy spore psy w domu mieszkają Nie wiem czy to temu nie zawdzięczam że Tobiasz nie choruje, nie ma alergii i innych historii. Teraz to też się nie zmieni
A co do zestawów to są lampy o różnej mocy i n moją blond logikę taka lampa 24V szybciej suszy lakier niż 6. Ale może się mylę
reklama
Rossiczka
Moderatorka
Może w Twoim przypadku taki prosty przewijak z Ikea by się właśnie sprawdził. A nie zadałam jeszcze tego pytania, bo wiem że dużo mam bliźniaków na początek ma jedno łóżeczko bo maluszki chcą spać razem, też tak robisz? Czy od razu odzdzielnie ?Ale Wam fajnie, że kupujecie mebelki dla waszych Maluchów. My tylko wstawiamy łóżeczka do naszej sypialni i kupiłam komodę żeby pasowała to tych, które już mamy w i tam bedziemy dzieci rzeczy upychac. Tak się zastanawiam, czy nie kupić przewijaka i nie położyć na tej komodzie właśnie. O osobnych pokojach dla Maluchów będziemy myśleć za jakieś dwa - trzy lata dopiero, gdy je dobudujemy[emoji17]